Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
3
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
20 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 blik artisjokharten (400 g)
2 bakjes hüttenkäse (a 200 g)
½ potje tomatentapenade (a 140 g)
1 zakje pannenkoek portiemix (pak a 2 zakjes a 135 g)
300 ml melk
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels yoghurtdressing (fles a 450 ml)
2 eetlepels boter of margarine
Bereiding
Artisjokharten laten uitlekken en in stukjes snijden. Hüttenkäse mengen met tomatentapenade. Pannenkoekbeslag maken met melk volgens gebruiksaanwijzing. Sla mengen met dressing. Boter verhitten in koekenpan (doorsnede 20-22 cm) en 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken royaal besmeren met Hüttenkäsemengsel. Artisjokstukjes erover verdelen en pannenkoeken oprollen. Eventueel nog even opnieuw verwarmen in magnetron. Pannenkoeken serveren met sla.
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pizza quattro gusti »
Gevulde artisjokken uit de oven »
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella »
Lauwwarme posteleinsalade »
Spannende spekpannenkoeken met ui »
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen »
Pannenkoekrolletjes uit de oven »
Gevulde flensjes met vanillekwark »