Zoek
Pandanrijst Met Avocado En Geroosterde Pinda's
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 limoen
350 g pandanrijst
zout
1 rijpe avocado
50 g zoute pinda's
3 el koriander
fijngehakt (C1000 Vers) Voorbereiding Boen de limoen onder stromend water schoon en rasp de groene schil dun af. Pers er
1 el. van het sap uit. Kook de rijst in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Maak intussen de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Schep het limoensap erdoor. Rooster de pinda's in een droge koekenpan totdat ze gaan geuren Bereidingswijze Schep de avocado
de pinda's en de limoensap door de rijst en bestrooi met de koriander Serveertips TIP: Een rijpe avocado geeft bij lichte druk van de duim in het bovenste gedeelte iets mee. Het beste haalt je de avocado enige dagen van te voren in huis zodat hij bij kamertemparatuur goed rijp kan worden Foto's /
Bereiding
Schep de avocado, de pinda′s en de limoensap door de rijst en bestrooi met de koriander
Pandanrijst Met Avocado En Geroosterde Pinda's is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept