Lamscarre Uit De Oven Met Aardappels En Eekhoorntjesbrood

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven op 250 gradenC. verwarmen. De aardappels in grove blokjes snijden en in boter en wat olijfolie bakken. Daarna het eekhoorntjesbrood, de rozemarijn, de madeira, de room en wat zout toevoegen. Het aardappel-paddestoelmengsel ongeveer 5 min verwarmen tot het vocht wat verdampt is. Het vlees bestrooien met wat zout en ongeveer 15 min in de oven zetten. het aardappel-paddestoelmengsel in het midden van de borden scheppen en het vlees erop leggen.

Lamscarre Uit De Oven Met Aardappels En Eekhoorntjesbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Lamscarre Met Lamsjus
20-30 min -
Bekijk recept
Lamscarre Met Honing-tijmsaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarré met mosterd en aardappelgratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarré met vijgen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept