Pastasoep Met Kikkererwten

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak knoflook, ui, bleekselderij en wortel 5 minuten in olijfolie. Voeg de gebakken groenten met kikkererwten, rozemarijn en peper aan de bouillon toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Laat op zacht vuur ca. 1 uur trekken tot de kikkererwten beetgaar zijn. Neem kip en rozemarijn uit de soep. Verwijder vel en botten van de kip. Snij het kippenvlees fijn en doe het terug in de bouillon. Gebruikt u kikkererwten uit blik, voeg ze dan nu aan de soep toe. Breek de tagliatelle in stukjes, doe ze in de soep en laat ze 10 minuten meekoken tot de pasta beetgaar is (af en toe roeren). Breng de soep op smaak met olijfolie, zout en cayennepeper.

Pastasoep Met Kikkererwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chili pastasoep
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasoep Met Roodbaars En Venkel
0-10 min -
Bekijk recept
Ratatouille-pastasoep
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pastasoep
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept