Kikkererwten-paprikastoofpot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kwark op kamertemperatuur laten komen. In braadpan 2 el olie verhitten en vlees hierin al omscheppend 3 min. bakken. Vlees uit pan nemen en warmhouden. Ui in braadpan in rest van olie goudbruin bakken. Paprika, tomaat, knoflook en kikkererwten aan ui toevoegen en geheel op laag vuur afgedekt 20 min. laten stoven. Vlees door stoofpot roeren en door en door verwarmen. Stoofpot op smaak brengen met paprikapoeder, zout en peper. Bieslook en kwark mengen, op smaak brengen met zout en peper. Stoofpot over vier borden verdelen en bieslookkwark ernaast scheppen. Stoofpot serveren met stokbrood.

Kikkererwten-paprikastoofpot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept