Bananenmousse

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de gelatineblaadjes weken in wat koud water. Klop de eierdooiers met de suiker, tot wanneer het mengsel wit wordt. Zet dit even opzij. Breng de rum aan de kook, neem het pannetje van het vuur en doe er de afgedroogde gelatineblaadjes bij. Mengen en laten afkoelen. Pel de bananen, snij ze in schijfjes, doe er citroensap bij en mix.Meng de bananenpuree met de eierdooiers, de rum en de opgeklopte slagroom. Klop het eiwit tot u een stevig schuim verkrijgt en doe dit voorzichtig bij de bananencreme. Eventueel met wat suiker op smaak brengen. Giet de mousse in glazen op voet en laat ze enkele uren opstijven in de koelkast. Zo opdienen, of eventueel bestrooien met kaneelpoeder.

Bananenmousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenmousse
25 min + 2 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Gerards BAD-taart
2 uur-
Bekijk recept
Bananenmousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenmousse Met Speculaas En Chocolade
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bananenmousse
25 min + 2 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Gerards BAD-taart
2 uur-
Bekijk recept
Bananenmousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Bananenmousse Met Speculaas En Chocolade
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept