Bananenmousse

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 6 timer 30 min restaurant Nagerecht link Solo Open Kitchen print

Ingrediƫnten

Bereiding

  1. * Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in koud water.
  2. * Warm 50 ml room op en laat er de geweekte gelatine in smelten. Zet daarna van het vuur.
  3. * Klop de rest van de room half op.
  4. * Scheid de eieren.
  5. * Klop de eigelen stevig op ( ong. 10 min.) met de helft van de suiker en de vanillesuiker.
  6. * Pel de bananen, snij ze in stukjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen. Mix ze tot moes.
  7. * Meng de gemixte bananen met de room & het room-gelatinemengsel, meng daarna met het eigeel en spatel er als laatste het eiwit onder.
  8. * Versier bij voorkeur met geschaafde chocolade.
  9. * Zet minimum 5 uur in de koelkast.
Bananenmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Receptenzoeker