Bananenmousse

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 * Laat de gelatineblaadjes 10 minuten weken in koud water.
  • 2 * Warm 50 ml room op en laat er de geweekte gelatine in smelten. Zet daarna van het vuur.
  • 3 * Klop de rest van de room half op.
  • 4 * Scheid de eieren.
  • 5 * Klop de eigelen stevig op ( ong. 10 min.) met de helft van de suiker en de vanillesuiker.
  • 6 * Pel de bananen, snij ze in stukjes en besprenkel met het sap van 1/2 citroen. Mix ze tot moes.
  • 7 * Meng de gemixte bananen met de room & het room-gelatinemengsel, meng daarna met het eigeel en spatel er als laatste het eiwit onder.
  • 8 * Versier bij voorkeur met geschaafde chocolade.
  • 9 * Zet minimum 5 uur in de koelkast.

Bananenmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bananenmousse
25 min + 2 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Gerards BAD-taart
2 uur-
Bekijk recept
Bananenmousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenmousse Met Speculaas En Chocolade
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bananenmousse
25 min + 2 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Gerards BAD-taart
2 uur-
Bekijk recept
Bananenmousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bananenmousse Met Speculaas En Chocolade
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept