Kerrie Marinade En Saus Voor Varkenskarbonade

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle ingrediënten en laat bij lage vuur deze saus koken totdat het indikt is.
  • 2 Laat afkoelen en laat karbonades 24 uur in marinade marineren terwijl af en toe keren.
  • 3 Rooster vlees op kolen terwijl met marinade bedruipt worden.
  • 4 Maak overige marinade warm en gebruik als saus bij vlees.

Kerrie Marinade En Saus Voor Varkenskarbonade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskarbonade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Op De Kolen
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept