Oosterse rijstschotel met makreel
3
sterren op basis van
5
stem(men)
person
4
timer
15 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
600 g 1 minuut basmatirijst
4 eieren
1 citroen (schoongeboend)
20 g platte peterselie
250 g gerookte makreelfilet met peper
3 el olie
650 g Thaise roerbakmix
3 el kerrie
Bereiding
Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 8 min. hard. Spoel ze onder koud stromend water. Pel en snijd in partjes.
Rasp ondertussen de gele schil van de citroen. Snijd de vrucht in partjes, de peterselie fijn en de makreel in stukjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakmix, kerrie, peterselie en het citroenrasp 4 min.
Schep de rijst en makreel door de groenten en roerbak 3 min. Garneer met het ei en de citroenparten.
Oosterse rijstschotel met makreel is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Makreelfilet en rabarberchutney »
Schelpjes met romige makreel »
Frisse salade met makreel »
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen »
Koolvis met Chinese groenten »
Oosterse kabeljauw met noedels »
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje »
Oosterse andijviestamppot »