Varkenskarbonade Op De Kolen

8
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng kruiden met olie en meng goed met karbonade.
  • 2 Laat karbonade 3 uur marineren.
  • 3 Rooster ze op de kolen voor 4 min. aan beiden kanten(niet te droog) - verdeel sinaasappel-olie over karbonade en serveer direct.

Varkenskarbonade Op De Kolen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chinesekoolsoep met kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met gehakt en Chinese kool
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Banaan met chocolade en rum
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenskarbonade Met Honing
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
VARKENSKARBONADE MET PIKANTE SAUS
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonade Met Honing En Mosterd
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept