Abrikozenjam

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water aan de kook. Haal de abrikozen uit de verpakking. Voeg de abrikozen erbij en het sap van de citroenen. Blijf af en toe even goed roeren. In de magnetron duurt het op volvermogen zo′n 6 minuten en op het gas 10 minuten tot het gaar en zacht is. Laat het even afkoelen. Pureer het met de staafmixer of keukenmachine. Doe de jam in de schone potten. Bewaar het in de koelkast. Dit blijft wel voor 3 weken houdbaar

Abrikozenjam is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept

Macaron de Nancy
30 min-
Bekijk recept
Couscous met kip en abrikoos
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Platte notentaart
2 uur-
Bekijk recept