Mexicaanse Rode Rijst

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rijst 10 minuten in ruim water, dan goed laten uitlekken. Hak de ui en de knoflook heel fijn en fruit dit in de olie. Voeg de rijst toe en bak dit geheel al omscheppend glazig. Doe er de tomaatstukjes met het vocht bij en verwarm dit 3 minuten (blijf omscheppen). Voeg de helft van de paprika, de chilipoeder en de kippenbouillon toe, roer het geheel goed door en laat dit 20 minuten afgesloten zachtjes stomen. Ondertussen kook je de diepvrieserwten 5 minuten. Op het laatst voeg je de diepvrieserwten en de rest van de rode paprika aan de rijst toe.

Mexicaanse Rode Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept