Ginger Ice Cream - Gemberijs-

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe het gember-roommengsel over in een diepvriesbak en laat in de vriezer in ongeveer 4 uur bevriezen* Schraap elk half uur het gevormde ijs van de wanden en roer het halfbevroren ijs goed door, om te voorkomen dat er grote ijskristallen ontstaan* Maak eventueel na 3 uur het ijs fijner met de staafmixer*

Ginger Ice Cream - Gemberijs- is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gekarameliseerde ananas met gemberijs
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Piramide Van Kletskoppen Met Gemberijs.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tamarinde-gemberijs Met Rode Papaja
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vietnamees Lychee-gemberijs (Kem Trai Vavoi Gung)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ginger-shandy-biercocktail
15 min
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté met zoetzure rauwkost
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept