Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes)

16
20 min
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Zeef het bakmeel boven een kom en meng met de gemberpoeder en een mespunt zout. Roer de basterdsuiker erdoor. Voeg de boter toe en snijd met 2 messen in kleine stukjes. Voeg de stroop, gember en gembersiroop toe en kneed tot een samenhangend deeg.
  • 2 Vorm van het deeg 16 bolletjes ter grootte van een walnoot en druk iets plat op de met bakpapier beklede bakplaat.
  • 3 Bak de koekjes in ca. 15 min. in het midden van de oven. Laat 3 min. op de bakplaat afkoelen. Leg daarna op een rooster.

Ginger snaps (knapperige gemberkoekjes) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appeltaart met gemberkoekjes
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gemberkoekjes (pernicky)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Ginger-shandy-biercocktail
15 min
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté met zoetzure rauwkost
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met kip en krab
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept