Rog Met Rode-wijnsjalotten In Blanke Boter

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gesneden sjalotten, witte wijn, visfumet en wijnazijn op vrij hoog vuur bijna volledig laten inkoken. Door een zeef gieten en in een schone pan weer aan de kook brengen. Met een garde de koude boter in plakjes door het vocht kloppen. Niet meer laten koken. De saus op smaak brengen, eventueel nog enkele druppels azijn bijvoegen en de geklopte room erdoor mengen. De rode-wijnsjalotten in de saus mengen.

Rog Met Rode-wijnsjalotten In Blanke Boter is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wasabiboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Bruschetta met rog
30 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept