Bruschetta met rog

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de vis in een kookpan en kruid met peper en zout. Schenk er kokend water bij tot hij net onderstaat. Breng tot tegen het kookpunt en pocheer 10 minuten. Laat afkoelen.
  • 2 Laat de kappertjes uitlekken. Spoel en snipper de peterselie. Spoel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.
  • 3 Roer een vinaigrette van de zonnebloemolie, de wijnazijn, de mosterd en de chilisaus naar smaak. Kruid met peper en zout.
  • 3 Snij de rog in stukjes. Meng met de tomatenblokjes, kappertjes en peterselie. Schep er de vinaigrette door.
  • 4 Rooster het brood goudbruin. Schep er een flinke lepel tartaar op en serveer meteen.

Bruschetta met rog is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Rogvleugel met kalfsjus en meiknolletjes
45 min-
Bekijk recept
Rog met een fruitsausje
0 min
Bekijk recept
Rog gefarceerd met verse spinanzie, tempura van gr
0 min
Bekijk recept
Frisse salade van gebakken rog, pijnboompitjes, ko
0 min
Bekijk recept

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept