Forel met kruidenvulling

2
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kommetje boter romig roeren. Citroensap, knoflook, koriander, basilicum en naar smaak chilipoeder en zout door boter kloppen. Boter in 4 porties verdelen. Buikholte van vissen met boter vullen en boter gelijkmatig verdelen. Stukje aluminiumfolie (ca. 10 x 5 cm) om opening buikholte vouwen. Vissen eventueel tot gebruik in koelkast bewaren.
  • 2 Vissen met olie bestrijken en tussen visklem leggen. Vissen aan elke kant 8 à 10 min. grillen. Lekker met krielaardappelen en gemengde groene salade.

Forel met kruidenvulling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoekrolletjes met kruidenvulling
30 min
Bekijk recept
Kalfsgebraad met kruidenvulling
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene Ravioli Met Slakken-kruidenvulling
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Groene Ravioli Met Slakken-Kruidenvulling
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Forel met spek in pakketje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel met riesling
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rillettes van gerookte forel met rode biet, lente-ui en groene appel
15 min Voorgerecht
Bekijk recept