Kersttaart Van Witte Chocolademousse

8
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bruine glazuurlaag: De slagroom met de honing verhitten en het mengsel in een dun straaltje op de chocolade schenken.De chocolade onder goed roeren laten smelten.Het glazuur iets laten afkoelen en daarna over de witte chocolademousse schenken.De vorm heen en weer bewegen zodat het glazuur zich goed over de bovenkant van de mousse verdeelt.De mousse in de koelkast nog minstens 2 uur laten opstijven.Voor de saus:De vruchten goed wassen (en eventueel de kroontjes verwijderen) en laten uitlekken.De vruchten door een zeef wrijven en geleidelijk de citroensap en de poedersuiker erdoor roeren, tot de saus dik is. De mousse uit de vorm halen en garneren met taartversiering, bijv. chocoladehulstblaadjes of kerstkransjes.

Kersttaart Van Witte Chocolademousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept
Chocolade kersttaart
105 min
Bekijk recept
Kersttaart
20-30 min -
Bekijk recept
Kersttaart Van Witte Chocolademousse
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept