Breng de rozijnen en port in een kleine steelpan ophoog vuur net aan de kook. Laat het mengsel ongeveer 30 minuten afkoelen. Snijd een rond deksel uit de bovenkant van de camembert en laat een rand van ongeveer 2 cm zitten. Haal het deksel er voorzichtig af en schep de zachte kaas er voorzichtig met een theeelepel uit,laat de bodem intact. Schep de rozijnen in de holte en schep de kaas erop. Druk de kaas goed aan,zodat er zoveel mogelijk in de holte past en leg het deksel er weer op. Vet een dubbel stuk aluminiumfolie in met wat zonnebloemolie. Wikkel de camembert in de folie en sluit het pakketje goed. Verwarm de barbecue en de bakplaat voor(laag direct vuur)en rooster het pakketje 8-10 minuten of tot de kaas heet en zacht is. Zorg ervoor dat het vuur laag blijft,want anders verbrand de korst. Serveer het brood erbij.
Camembert Met In Port Gewelde Rozijnen is een recept van Smulweb.nl