Kaas

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- pers de citroen - verwarm de melk tot 38?C en giet hem in de schaal - voeg het citroensap toe en laat het 15 minuten staan, waardoor het stremsel en de wei verschijnt - leg een warme neteldoek op de bodem de vergiet - zet de vergiet in een ondiepe schaal - schep het stremsle in de vergiet - knoop de punten van de kaasdoek vast en laat dit 30 minuten boven een schaal hangen - schraap de kaas van de doek, schep het op een nieuwe doek en laat het weer 30 minuten boven een schaal hangen - verwijder de kaas van de doek - voeg zout naar smaak toe en pak het in vetvrij papiet - zet de kaas in de koelkast

Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept