Gegratineerde mosselen met Thaise kruidenboter

4
20 - 30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de lente-uitjes, het pepertje en de teentjes knoflook fijn. Bak ze 3 minuten in de olie op een laag vuur. Voeg het limoen- of citroensap, de koriander en een snufje zout toe. Laten afkoelen. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Roer de boter los en voeg het uimengsel toe. Vet 4 kleine ovenvaste schaaltjes in met de kruidenboter. Schep de mosselen in de schaaltjes, verdeel de rest van de kruidenboter en het paneermeel erover. Zet de schaaltjes onder de hete grill en laat de mosselen heet en bruin worden. Lekker met in de oven opgewarmd Indiaas Naan brood.

Gegratineerde mosselen met Thaise kruidenboter is een recept van Visrecepten

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept