Eendenbout Met Gebakken Aardappeltjes En Rode Kool

2
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt redelijk wat vet in een pan(liefst kleefvrij) indien geen ganzen of eendenvet geruik dan reuzl liever dan boter) Leg de eendenbillen in de pan met de vetzijde naar onder, laat goed aanbraden tot mooi bruin en krokant(er komt nog een deel vet vrij) peper op doen uit de molen en (zout)--bouten omdraaien en langs de andere kant mooi bruin bakken--peperen (zout) vuur lager zetten en een desel op de pan en zeker een uur zachtjes laten sudderen in het vet, zodat je geconfijte bouten krijgt. Schil ondertussen de aardappelen en snij in kleine stukjes. Voeg de aardappelen bij de bouten en wentel ze goed door de jus.

Eendenbout Met Gebakken Aardappeltjes En Rode Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gekonfijte eendenbout met rodekool-korianderstamppot
30 min -
Bekijk recept
Mediterrane eendenbouten met truffelpolenta & parmezaan
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van gekonfijte eendenbout met granaatappel en vinaigrette met confituur
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenbout met wintergroenten
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept