Bruine Bonen Met Karnemelkse Saus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
In zeef bonen wassen. In pan met ruim water bonen nacht laten weken. Met deksel op pan bonen in weekwater met bouillontablet in ongeveer 1 uur zachtjes gaar koken. Intussen aardappelen schillen en wassen. In pan met weinig water en zout in ongeveer 20 min. gaar koken. In koekenpan spek uitbakken. In steelpan boekweitmeel met scheut karnemelk tot glad papje roeren. Rest van karnemelk toevoegen en zachtjes aan de kook brengen. Ondertussen voortdurend roeren. Spekvet erdoor roeren. Bosuitjes in dunne ringen snijden. Over bruine bonen strooien.

Bruine Bonen Met Karnemelkse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté van visgehakt en kokos
30 min Bijgerecht
Bekijk recept