Papperdelle Met Tijgergarnalen En Wodkasaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een diepe koekpan 1el olie verwarmen en hierin de knoflook met verkruimeld chilipepertje 1 min zachtjes bakken.Tomaten toevoegen en 5 min zachtjes meebakken.In een andere koekenpan 2el olie verhitten en hierin de garnalen 3-4 min voorzichtig roerbakken,tot ze gaar(=roze)zijn.Papperdelle in 4 min beetgaar koken.De garnalen afblussen met wodka en door de warme tomaten scheppen.Saus pittig opsmaak brengen met zout en (chili)peper.Pasta afgieten en door de saus mengen.

Papperdelle Met Tijgergarnalen En Wodkasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte Wolkjes Met Wodkasaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Het beste van Noord-Holland: Haringsalade van Rina Hetsen
Bekijk recept

Portobello met papperdelle
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Oliver's Pappardelle Met Gemengde Wilde Paddestoelen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept