Jamie Oliver's Pappardelle Met Gemengde Wilde Paddestoelen

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Borstel de paddestoelen schoon met een kwastje of veeg ze schoon met een theedoek. Snijd de paddestoelen in dunne plakken en scheur de cantharellen doormidden. Giet de olijfolie in een tot zeer heet verhitte koekenpan en bak de paddestoelen snel op een hoog vuur. Hussel ze een paar keer om en doe er dan de knoflook, de pepertjes en een snufje zout bij (het is heel belangrijk om de paddestoelen met een klein beetje zout te bestrooien, want dat haalt het aroma pas goed op). Laat alles nog 4-5 minuten op hoog vuur bakken en hussel regelmatig. Draai het vuur uit en voeg het citroensap toe. Hussel nog eens en breng het mengsel op smaak met peper en zout. Kook intussen de pasta in kokend water met wat zout al dente. Hussel de pasta, de paddestoelen, de Parmezaanse kaas, de peterselie en de boter luchtig door elkaar. Schraap ook de laatste stukjes paddestoel uit de pan en bestrooi voor het serveren de pasta met wat peterselie en Parmezaanse kaas.

Jamie Oliver's Pappardelle Met Gemengde Wilde Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Jamie Olivers goudgele kipspiesjes met gele-paprikasaus & zwarte quinoa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept