Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars Uit De Magnetron

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een magnetronschaal instrijken met olijfolie. De bodem bedekken met de sjalotten, knoflook en Provencaalse kruiden. Op smaak brengen met peper en zout, afdekken en vier minuten verhitten bij 750 W. De blokjes champignons, courgetten en paprika toevoegen, op smaak brengen met peper en zout en nog drie minuten laten garen bij 850 W. Ondertussen een andere magnetronschaal instrijken met olijfolie, de roodbaarsfilets erin schikken en beleggen met de voorgegaarde groenten. Afdekken en zes minuten verhitten bij 850 W. Daarna twee minuten laten nagaren en eventueel licht binden met roux.

Provencaals Stoofpotje Van Roodbaars Uit De Magnetron is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakschotel met spruiten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten gevuld met Provençaals gehakt
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met tomaten-paprikasaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen met bleekselderij en kruidenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept