Wilde spinazie met gebakken kabeljouwfilets

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

**
Voorbereiding
spinazie:** - Wilde spinazie wassen, uit laten lekken in vergiet.
- Olijfolie in pan doen, warm laten worden, wilde spinazie toevoegen, knoflook en zout, 1 minuut de spinazie aanzetten, daarna uit pan nemen en op bord leggen. **
Voorbereiding
kabeljauw:** - Kabeljauw met huid bakken in pan met olijfolie ca 1.1/2 minuut. Licht bruin aan beide kanten, licht zouten.
- Kabeljauw op spinazie leggen. **
Voorbereiding
Vis veloute:** - 300 gram visgraten in pan leggen. Ca 3 liter koud water aan de kook brengen. 20 Minuten laten trekken, niet langer !!! anders wordt de vis veloute tranig.
- Vis veloute passeren door een zeef, daarna laten inkoken tot 1/3 van de massa.
- Hierna 150 gram roomboter in blokjes snijden en toevoegen, gelijkmatig met garde roeren, liason toevoegen. 150 gram liason op smaak brengen met wat zout.
- Licht afbinden met aardappelmeel met water.
- De vis veloute langs de vis draperen, visfleurons op bord leggen met een partje citroen.
- Op de vis een takje peterselie leggen (of kervel).

Wilde spinazie met gebakken kabeljouwfilets is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljouwfilet Met Tomaten
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Met Vermouthsaus En Gestoofde Courgettes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Met Dragon, Tomaat En Knoflook
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljouw Uit De Oven
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept