Kabeljauw Met Dragon, Tomaat En Knoflook

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de pan ruim met olijfole en leg de visfilets erin met de velkant naar beneden. Schenk de bouillon met daarin 2 geperste teentjes knoflook en citroenschil op de vis . Breng het geheel snel tegen de kook aan. Haal de pan van het vuur, draai de kabeljouwfilets om en laatde vis in de afgedekte pan van het vuur af verder garen. Kook intussen de aardappels gaar in water met zout. Giet ze af, en voeg 1 teentje geperste knoflook , sjalot en 1 el dragon toe, schud de aardappels om en houd ze warm. Stoof in 25 g boter de spinazie zachtjes gaar en breng op smaak met zout en peper.

Kabeljauw Met Dragon, Tomaat En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept