Lendebiefstuk à la Niçoise

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De knoflook pellen en pletten en er de biefstukken mee inwrijven. Kruiden met zout en peper. De olie in een pan verhitten en de entrecotes 2 tot 3 minuten aan elke kant laten bakken. Het vlees uit de pan halen en warm houden onder aluminiumfolie. Het bakvet weggieten en de pan deglaceren met de witte wijn. Met een garde de ansjovispuree erdoor roeren en vervolgens de ingekookte fond laten indampen. De olijven verwarmen in de pan en de saus binden met de koude boter die in klontjes werd verdeeld. Het vlees op warme borden leggen, overgieten met de saus en zeer warm opdienen.

Lendebiefstuk à la Niçoise is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade à la niçoise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnkroon à la niçoise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade niçoise van slaharten (of mediterrane salade)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw Nicoise
0 min
Bekijk recept

Gemarineerde Lendebiefstuk Op De Barbeque
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpot Van Lendebiefstuk En Champignons
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Lendebiefstuk Met Provencaalse Kruiden
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept