Cannelloni met kaasvulling

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de cannelloni in ruim kokend water met zout en 2 eetlepels olie 2-3 minuten en laat ze op een doek uitlekken. Meng alle ingredienten, behalve de tomaten en de kaas, goed door elkaar. Vul de cannelloni met dit mengsel en leg ze in een ondiepe ovenschaal. Prak de tomaten fijn en verdeel ze over de cannelloni. Bestrooi de cannelloni met de geraspte kaas en bak ze in een op 200°C voorverwarmde oven tot ze zacht zijn en de kaas lichtbruin is gekleurd.

Cannelloni met kaasvulling is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tortellini met artisjokkensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tortellini met gestoofde radijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met courgette
45 min + 20 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met aubergine
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met gehakt
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept