Vis & kruidige aardappelen

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten en verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met 3 el olie. Bak de aardappelen 25 min. in het midden van de oven.
  • 2 Leg ondertussen de bevroren kibbeling in de ovenschaal. Zet de schaal na 10 min. onder de aardappelen in de oven. Bak de kibbeling in 15 min. gaar.
  • 3 Verhit na 5 min. de rest van de olie in een wok en voeg de kool toe. Bestrooi met het kerriepoeder en peper en zout naar smaak en roerbak in ca. 8 min. beetgaar. Verdeel de kibbeling en de aardappelen over 4 borden en bestrooi de aardappelen met de kruidenmix. Serveer met de kool.

Vis & kruidige aardappelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept