Zoek
Zachte Geitenkaas Met Honing In Bladerdeeg
10-20 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Diepgevroren plakjes bladerdeeg - zachte jonge geitenkaas - vloeibare honing - tijm - eidooier Hulpmiddelen Bakpapier Hulpmiddelen - Bakpapier Voorbereiding Ontdooi de plakjes bladerdeeg. Snij de bladerdeeg in vieren zodat 4 mooie vierkantjes ontstaan. Doe op elk plakje een bolletje zachte geitenkaas en een theelepeltje honing met wat tijm. Vouw de punten van het bladerdeeg goed naar elkaar toe. Klop de eidooier los en bestrijk het bladerdeeg met de eidooier. Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 graden C. Zet de bladerdeegpakjes in het midden van de oven en bak deze plm. 15 minuten. Ze moeten er mooi goudgeel uitzien. Serveertips Nog heel even in een voorverwarmde oven als je ze tevoren maakt. Heerlijk bij een witte Chardonnay! Foto's /
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden C. Zet de bladerdeegpakjes in het midden van de oven en bak deze plm. 15 minuten. Ze moeten er mooi goudgeel uitzien.
Zachte Geitenkaas Met Honing In Bladerdeeg is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min
Nagerecht
Bekijk recept