Aspergesalade Met Geitenkaas, Gedroogde Tomaten En Walnoten

6
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olijfolie en 1 eetlepel olie van de gedroogde tomaten in de wok. Bak hierin de asperges snel rondom beetgaar. Blus af met 1 eetlepel balsamico-azijn en kruid de asperges met peper, zout en 1 theelepel honing. Roer de gedroogde tomaten erdoor en laat alles afkoelen. Verdeel de rucola over de borden. Verdeel hierover de asperges. Verkruimel de geitenkaas en verdeel die over de asperges. Garneer met de geroosterde walnoten.

Aspergesalade Met Geitenkaas, Gedroogde Tomaten En Walnoten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept