Aspergesalade met serranoham en basilicum

4
25 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het onderste stugge stukje (ca. 3 cm) van de asperges en kook de asperges in ruim water met zout naar smaak en de suiker in 12-15 min. beetgaar. Neem de asperges uit de pan en laat ze goed uitlekken. Snijd de asperges in stukjes van 4 cm.
  • 2 Verdeel de spinazie over de borden. Verdeel de asperges en de tomaat erover. Bestrooi met de bosui en de cashewnoten.
  • 3 Scheur de ham in reepjes en verdeel het over de salade. Scheur ook de basilicumblaadjes in stukjes boven de salade. Lepel een beetje dressing over de salade op de borden. Geef de rest van de dressing apart erbij.

Aspergesalade met serranoham en basilicum is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aspergesalade met rucola
30 min-
Bekijk recept