1000 recepten met laurierblad
Voor 4 personen: 4 struisvogel filets of tournedos 1 espresso kopje Cabernet rouge 2 eetlepels ketjap manis 1 klein blikje gepelde tomaten 3 uien 5 knoflooktenen met gemalen gember 1 theelepel suiker 1 laurierbladVerhit de olie in de pan en voeg alle... bekijk recept »
Voor 4 personen 500 gram hertenvlees 50 gram boter 2 uien 250 gram champions peper uit de molen en zout een beetje paprikapoeder 1 laurierblad 1/2 liter Wildbouillon 4 eetlepels rode wijn wat peterselie.Het vlees klein snijden en in de boter rondom ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 Konijnenbout per persoon 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel boter 1 gesnipperde ui 2 in schijfjes gesneden worteltjes 2 glazen rode wijn 1 takje tijm 1 laurierblad 50 gram ontpitte zwarte olijven Peper en zout 2 eetlepels pastis Flin... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 Konijnenbout per persoon 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel boter 1 gesnipperde ui 2 in schijfjes gesneden worteltjes 2 glazen rode wijn 1 takje tijm 1 laurierblad 50 gram ontpitte zwarte olijven Peper en zout 2 eetlepels pastis Flin... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 konijn in stukken gesneden 2 ajuinen 1 of 2 flesjes donker tafelbier 1 laurierblad 2 kruidnagels geutje azijn 1 koffielepel Luikse siroop stoofvleeskruiden 1 soepblokje 1 stukje chocolade van +/- 3 cmDe konijn in een pan aanbraden,... bekijk recept »
voor 4 personen: 100 g groene linzen 100 g gerookte zalm in sneden 1 ui 1 teentje look 2 soeplepels olijfolie 2 soeplepels water 1 laurierblad 2 soeplepels Xérèsazijn 1 koffielepel mosterd bieslook of dille gedroogde tijm zout en peper t... bekijk recept »
Voor 8 personen: 1 1/2 kg lans- of schapenbout 500 gram doorregen rundvlees 1 1/2 liter vleesbouillon 1 1/2 liter donker bier 1 kleine kool 3 wortels 3 preistengels 2 knolraapjes 8 aardappelen halve selderijknol 50 gram reuzel 2 uien 2 teentjes knofl... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600 gram mager rundvlees zout en peper bloem 4 grote uien 2 zure appelen 100 gram boter 2 kruidnagels 1 laurierblad 2 deciliter bouillon 1 deciliter wijn 700 gram aardappelenSnijd het vlees in dobbelstenen, doe er zout en peper bij e... bekijk recept »
1 ui 250 g champignons 1 lepel boter 1 kruidenbouillonblokje 1 laurierblad 150 g roomkaas met fijne kruiden zout peper Snipper het ui. Snij de champignons in plakjes. Verhit de boter in een braadpan, fruit zachtjes het ui voor 1 minuut. Voeg de ch... bekijk recept »
2 kalfstongen (elk ca.500 g met keelstuk)waterzout1 ui2 kruidnagelen1 laurierblad3 peperkorrels100 g prei (grof gesneden)200 g wortelen60 g selderijknolDE SAUS -30 g boter en 30 g bloem -1/8 l droge witte wijn -1/4 l bouillon (van de kalfstongen) -1... bekijk recept »