Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Frisse kaassandwiches met fricandeau en tuinkers

8 sneetjes vezel witbrood 8 plakjes oude kaas 8 plakjes fricandeau 3 el Griekse yoghurt 1 el citroenmayonaise 2 el water 2 el tuinkers 1 snufje zout 1 snufje peper1. Beleg de helft van de sneetjes brood met de kaas en de fricandeau. 2. Klop e... bekijk recept »

Kalkoenfricandeau met gepofte-knoflooksaus

500 g kalkoenfricandeau (AH Feestfavoriet) 2 el olijfolie 75 ml witte vermout 1 bol knoflook 3 sjalotten 125 ml slagroom 10 g bladselderij1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Bestrooi het vlees met peper en eventueel zout. Verhit de ol... bekijk recept »

Koud vlees met kappertjessaus

½ groene paprika ½ teentje knoflook ½ sjalotje 3 eetlepels kappertjes 1 dl mayonaise 1 eetlepel mosterd (bijv. Grey Poupon) 200 g varkensfricandeau (vleeswaar of restje koud vlees) 100 g achterham 100 g salami... bekijk recept »

Fricandeau met artisjokkentapenade

1 pot gemarineerde artisjokharten ((190 gr), uitgelekt) 3 eetlepels mayonaise 1 eetlepel citroensap 2 x 2 stuks fricandeau (zakje a 95 g) (vleeswaren) 50 gr veldsla (zak a 75 gr) 2 eetlepels kappertjes1. Pureer de artisjokhar... bekijk recept »

Kerrienoodles met fricandeau

1 zakje Goodnoodles Kerrie (70 g) 2 eetlepels roerbakolie 1/2 zak Thaise groentemix (a 400 g) 100 g gebraden varkensfricandeu (vleeswaren) 2-3 takjes koriander 1-2 eetlepels seroendeng1. Noodles bereiden volgens gebruiksaanwi... bekijk recept »

Fricandeau met tonijnsaus

600 g sperziebonen 1 cup vinaigrette (sladressing 100 ml)) 1 blikje tonijn op water (à 185 g) 100 g olijfmayonaise (pot à 350 ml) 3 eetlepels kappertjes ½ zakje verse peterselie (à 30 g) 300 g gebraden fricandeau&... bekijk recept »

Gekaramelliseerde witlof met romige aardappelpuree en fricandeau

1 kg voorgekookte stamppotaardappelen 50 ml vloeibare margarine 600 g witlof 3 el suiker 1 snufje zout 200 g crème fraîche 4 el groene verse kruiden 300 g fricandeau (vleeswaar)1. Kook de stamppotaardappelen in een diepe pan met w... bekijk recept »

Vitello tonnato

1 blikje tonijnmoot (naturel (195 g), uitgelekt) 5 el mayonaise 3 el citroensap 2 zakken rucola (a 75 g) 400 g gebraden fricandeau (vleeswaren) 3 el kappertjes (potje 100 g)1. Pureer de tonijn en de mayonaise met de staa... bekijk recept »

Fricandeau in bladerdeeg met frambozensaus

70 ml vloeibare margarine 1 rode ui 1 el gedroogde tijm 125 g paddenstoelenmix 1 snufje zout 1 snufje peper 500 g fricandeau 200 g diepvries frambozen 1,5 el suiker 2 el bloem 4 plakjes diepvries bladerdeeg 1 ei 1 stuk bakpapier 1 bakpla... bekijk recept »

Indiase Fricandea Met Romige Appel-kerrievulling

Zout1 el. abrikozenjam1,5 dl. witte wijnhalve appelin kleine blokjeshalve el. kerriepoeder100 gram roomkaas2 fijngesnipperde sjalotjes50 gram boter750 gram fricandeau Schep in een kom de sjalotjes, appel, roomkaas, kerriepoeder en abrikozenjam door e... bekijk recept »

Pagina 3 van 21