209 recepten met fricandeau
Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.500 gram vastkokende aardappelen 300 gram bospeen 150 gram spinazie 2 lamsfricandeau's a 300 gram ? citroen zout peper 70 gram koude boter of margarine 3/4 dl halfdroge witte wijn ? eetlepel vloeibare honing ? pot vleesfond (380 ml) ? zakje verse ker... bekijk recept »
300 g fricandeau200 g garnalen (gepeld)1 deciliter slasaus2 eetlepels ketjap manis1 eetlepel gembersiroop1/2 eetlepel sesamolie1 eetlepel sesamzaad (geroosterd)2 liter bouillon (kippen)2 theelepels gemberwortel (verse, geraspt)1 lenteuitje (in dunne ... bekijk recept »
7 ons varkensfricandeau2 gesnipperde sjalottenpeperpaprikapoederkerriezoutknoflookprovencaalse kruiden1/2 glas witte wijn1/2 tl mosterdscheutje limoensapscheutje worchestershiresausscheutje madeira2 el kappertjesroom culinair of creme fraicheallesbin... bekijk recept »
125 ml cr?me fra?che4 eetlepels gele mosterd100 g boter1 stuk fricandeau van ca. 700 gramzoutversgemalen peper2 glazen droge witte wijn1 laurierblad8 zwarte peperkorrels1 tak lavas (maggiplant) of een scheutje maggica. 200 g rijst (droogkokend)zoutg... bekijk recept »
Top! van Coop fricandeau ovenschotelOlijfolie 3 sjalotjes2 teentjes knoflook 2 takjes rozemarijnScheut witte wijn Paar eetlepels crème fraîchePaar theelepels Dijon mosterdZout en peper1. Oven voorverwarmen op 140 graden Celsius. Fricandeau op kamer... bekijk recept »
1 pak rijst naar keuze250 gr fricandeau, in stukjes 3 el tutti frutti, fijngesneden3 el pistachenootjes, geroosterd1 el pijnboompitjes of amandelschaafsel, geroosterd 3 tenen knoflook, in dunne plakjes 4 takjes munt, fijngesneden4 takjes bladpetersel... bekijk recept »
600 g fricandeau aan een stuk 100 g braadboter 1 aubergine 1 courgette 3 tomaten1 paprika 1 knoflookteen, fijngesnedenolijfolie€¨1 teentje knoflook, fijngesneden1 sjalotje, fijngesneden 250 ml slagroom 1 bos basilicumzout en peper1. Verwarm de oven ... bekijk recept »
2 kleine aubergineszout100 gram mozzarella150 gram cherry/kerstomaatjes1 eetlepel olijfolie2 eetlepels pesto12 plakken fricandeau (Authentieke vleeswaren)versgemalen peper2 eetlepels gehakte basilicum (vers of diepvries)1. Snijd de aubergines in dunn... bekijk recept »
500 gram fricandeau - 500 gram champignons - 2 middelgrote uien of 6 sjalotjes - 4 tenen knoflook - 3 eetlepels tomaten puree( dubbel) 1 eetlepel kerriepoeder - thijm - kruidnagel - sambal - laurier - peper - bouillonpoeder - koksroom - tarwebloem - ... bekijk recept »
2 ons Fricandeau (snijwaar) 1 bak kwark 1 scheutje kethup 4 tomaten bieslook paprikapoeder Hulpmiddelen Mengschaal Hulpmiddelen - Mengschaal Voorbereiding Geen Bereidingswijze Doe de kwark in een schaal doe daar naar smaak ketchup bij totdat het een... bekijk recept »