Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Tournedos met kruiden-hazelnootboter

1 sjalotje 25 g blanke hazelnoten 2 teentjes knoflook 2 eetl. fijngehakte tuinkruiden (peterselie; , tijm, kervel, bieslook 1 theel. worcestershiresaus 100 g boter 1 eetl. zonnebloemolie 4 tournedos of kogelbiefstukken peper en zout Voorbereiding: S... bekijk recept »

Oosterse salade

1 blikje ananasstukjes opananassap 2 theelepel(s) tomatenpuree 2 eetlepel(s) citroensap e2 EL sojasaus 2 ts sambal oelek 1 wortel 1/2 krop frisee 1/2 krop lollo rosso 250 g gerookte kipfilet 200 ml olie 50 g mihoen 50 g lichtgezouten cashewnoten 2 ee... bekijk recept »

Vietnamese groenterolletjes in dun rijstpapier

100 gm pinda, ongezouten 1 peper, spaanse rode 1 eetlepel(s) olie 2 knoflook tenen 1 bl tomatenpuree 1 1/2 deciliter kippenbouillon 1 theelepel(s) suiker 1 eetlepel(s) pindakaas 5 eetlepel(s) hoisinsaus 50 gm mihoen 1 winterwortel 4 slabladeren 50 gm... bekijk recept »

Gevulde varkensfilet met peren en rozemarijn

1 kg varkensfilet (of fricandeau) aan éé; n stuk (of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie 1 1/2 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of; diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk vers... bekijk recept »

Rollade met cranberry s en noten

600 g varkensfilet of -fricandeau1 eetl. verse gehakte tijm of rozemarijn of 1 theel. gedroogd1 appel, geschild, in blokjes2 eetl. citroensap150 g gedroogde cranberrys50 g hazel- of walnoten, grof gehakt3 eetl. paneermeel of fijn broodkruim75 g boter... bekijk recept »

Rosbief met venkel-citroenboter

1 kleine venkelknol met groen1 citroen125 g boterzout4 mooie eikenbladen of boterslabladeren12 plakken gebraden rosbief (vleeswaren)4 sneetjes witbrood, zonder korst, licht geroosterdplasticfolie1. Snijd de venkel in stukken. Verwijder de wortelaanze... bekijk recept »

PLUS app tit kalkoenfricandeau met pepersaus

50 g boter1 stuk(ken) PLUS appétit kalkoenfricandeau met pepersaus1 pak(je) duopak krielaardappeltjes2 blik(ken) Provençaalse groenten (Bonduelle)125 ml slagroom1 bak(jes) champignons (fijngesneden)1 fles(jes) olijfolie1 stuk(ken) ui (f... bekijk recept »

Kalfsfricandeau a la Lorraine

Voor 4-6 personen: 750 g kalfsfricandeau, 2 tl pepersap, (of 1 tl peper), zout. 3 el olie of plantaardig bakvet, 1/8 l sinaasappelsap, 1/8 - 1/4l water, 1 pakje vleesjuspoeder 1 sinaasappel, 2 el room.Vlees koud afspoelen, met keukenpapier droogdeppe... bekijk recept »

Nasi Goreng als van de Chinees met malse

500 gr (basmati)of surinaamse rijst 1 ui heel klein gesneden 1 kleine rode peper zonder zaad ook heel fijn 2 plakken elk 100 gr goede achterham in blokjes gesneden( vleeswaar) 1 plak ca 100 gr fricandeau ( vleeswaar)in blokjes 2 eieren opbakken en ... bekijk recept »

Pagina 21 van 21