Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Meerzaden met fricandeau, pesto & tomaat

1 meerzadenbrood (AH Liefde & Passie) 8 romaatjes (bakje 250 g) 125 g groene pesto 100 g gebraden fricandeau1. Snijd 4 boterhammen van het AH Liefde & Passie meerzadenbrood. Halveer de romaatjes. Bestrijk de boterhammen met de pesto e... bekijk recept »

Fricandeau met tonijnsalade en citroenmayonaise

2 maal 150 g tonijnsteak (in blokjes) 100 g zwarte olijven zonder pit (in ringetjes) 4 zongedroogde tomaten (fijngehakt) 2 eetlepels kappertjes 1/2 citroen (geperst) 2 eetlepels olijfolie 8 eetlepels mayonaise 1 thee... bekijk recept »

Italiaanse salade met fricandeau

1 schaaltje haricots verts (150 g) 6 el zongerijpte olijven (taggia (potje 180 g)) 1 el balsamicoazijn 1 zak eikenbladslamelange (100 g) 12 plakjes gebraden fricandeau1. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de haricots ve... bekijk recept »

Vitello tonnato

900 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur) 2 el boter 2 el olijfolie 125 ml droge witte wijn 75 ml heet water 1 wortel 1 stengel bleekselderij 1 citroen 2 ansjovisfilets 160 g tonijn in olijfolie 4 el olijfmayonaise 100 g ... bekijk recept »

Varkensfricandeau met een korst van tomatentapenade

125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout en peper 2 eetlepels olijfolie 1 dl vleesfond (pot a 380 ml) 1 dl witte wijn 5... bekijk recept »

Kalfsfricandeau met balsamicosaus

600 g kalfsfricandeau 1 snufje zout 1 snufje peper 50 ml vloeibare margarine 2 sjalotjes 1 teen knoflook 2 takjes rozemarijn 100 ml warm water 200 ml witte wijn 4 el balsamico azijn 1 el appelstroop 2 el pijnboompitjes 1 stuk aluminiumfol... bekijk recept »

Kalfsfricandeau met sherry-mosterdsaus

30 g stoneleeks 25 g verse bieslook 600 g kalfsfricandeau 2 el grove mosterd 50 g roomboter 50 ml droge sherry 200 ml koksroom1. Halveer de stoneleeks en blancheer samen met de bieslook in kokend water met zout (enkele sprietjes achterhou... bekijk recept »

Pittig shoarmabroodje met fricandeau

2 shoarmabroodjes 2 theelepels sambal badjak 2 eetlepels abrikozenjam 1 bosuitje 4 plakjes varkensfricandeau (of kipfilet vleeswaren)1. Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met de sambal en abrikozenjam. Snijd het bosuitje i... bekijk recept »

Tonijnwrap met avocado

1 avocado 1 el citroensap 2 tortillawraps (pak) 125 g tonijnsalade 2 bosuitjes 8 plakjes fricandeau 30 g rucola 3 el olijfolie1. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de ... bekijk recept »

Varkensfricandeau met appelsaus

2 stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout en peper 75 g boter 2 uien (in grove stukken) 1 grote appel (in kleine blokjes) 1 eetlepel citroensap 1 theelepel majoraan (gedroogde)1. Varkensfricandeau bestrooien met z... bekijk recept »

Pagina 2 van 21