Recepten met fricandeau

209 recepten met fricandeau

Fricandeau

Fricandeau Varken: Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees, het is ook (enigszins) rosé te eten. Gebraden in de pan of in de oven aan één stuk of in dikkere lapjes gesneden.

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus

200 g rode bessen 2 bosuitjes 2 eetlepels gemberjam mespunt kruidnagelpoeder zout en versgemalen peper 200 ml crème fraîche 2 eetlepels geraspte mierikswortel (potje) 3 eetlepels Dijonmosterd 200 g rosbief (vleeswaren) 200... bekijk recept »

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau

4 eieren 350 g haricots verts 4 el arachideolie 500 g gnocchi (pak) 1 el gedroogde dragon 2 uien 2 tenen knoflook 40 g truffel-paddenstoelentapenade 100 g fricandeau1. Breng een pan water aan de kook. Doe de eieren erin en kook z... bekijk recept »

Kalfsfricandeau met romige paprikasaus

800 g kalfsfricandeau (op kamertemperatuur) 70 g boter 295 g gegrilde paprika's (pot) 2 el droge vermout 2 el zoete witte wijn 100 ml slagroom 380 ml gevogeltefond 700 g haricots verts1. Bestrooi het vlees met peper en zout. V... bekijk recept »

Snelle vitello tonnato

175 g Princes tonijnmoot in water 3 el mayonaise 50 g zoetzure augurken 150 g rucola melange 300 g varkensfricandeau (vleeswaren) 2 el kappertjes 1 ciabatta (afbak) 2,5 el water 1 snufje zout 1 snufje peper 1 keukenmachine of staafmixer1. B... bekijk recept »

Mediterrane ratatouillesalade

20 g verse Italiaanse kruidenmix 2 tenen knoflook 50 ml olijfolie 400 g tomaten 1 gele paprika 1 groene paprika 4 sjalotten 1 snufje zout 1 snufje peper 75 g jonge bladslamelange 8 plakjes fricandeau 75 ml saladedressing knoflook 1 ingeve... bekijk recept »

Varkensfricandeau met tijmjus en tagliatelle

100 g groene tagliatelle (500 g) 2 tomaten 1½ eetlepel boter of margarine 2 theelepels vloeibare kruidenbouillon 1 theelepel tijm 100 g varkensfricandeau (iets dikker gesneden)1. In pan water aan de kook brengen. Tagliatelle ... bekijk recept »

Kalkoenfricandeau met saucijsjes-tijmvulling

1 sjalotje 1 ei (klein) 2 verse braadworsten (à 125 g) 6 takjes tijm 1 citroen 1 kalkoenfricandeau (ca. 500 g) zout en peper 50 g boter of margarine 2 eetlepels cognac (Gall & Gall)1. Sjalot pellen en heel fijnsnipperen... bekijk recept »

Varkensfricandeau in paprika-sinaasappelsaus

2 zoete puntpaprika's 2 rode pepers 1 ui (gesnipperd) 5 teentjes knoflook (gesnipperd) 250 ml sinaasappelsap 1 eetlepel kaneelpoeder 2 eetlepels gedroogde tijm 1 eetlepel gemalen komijn (djinten) 1 eetlepel piment (poed... bekijk recept »

Huzarensalade

2 eieren 400 g kruimige aardappelen 1 appel (Jonagold) 3 zoetzure augurken 10 zilveruitjes 200 g gebraden fricandeau (vleeswaren) 1 el wittewijnazijn 4 el mayonaise 8 cherrytomaten 3 takjes peterselie 75 g veldsla1. Kook... bekijk recept »

Fricandeau met tonijn in slablad

1 blikje tonijn op olie ((200 g), uitgelekt) 4 ansjovisfilets (fijngehakt) 4 eetlepels olijvonaise (of mayonaise) 2 eetlepels citroensap (cayenne)peper 1 kropje sla (bijv. little gem) 12 plakjes fricandeau (vleesw... bekijk recept »

Pagina 1 van 21