308 recepten met varkensfilet
8 varkensfiletlapjes (dunne, +/- 45 g van 1/2 cm dikte)3 eetlepels olijfolie2 teentjes knoflook (geperst)snufje peper (versgemalen)1,5 theelepel Provençaalse kruiden1 ui (fijngehakt)1 courgette (in blokjes)2 eetlepels pesto (groene)1 liter bouillon (... bekijk recept »
Voor de marinade:2 eetl. lichte sojasaus3 cm. fijngehakteverse gemberwortel3 theel. bruine suiker2 theel. sesamolie2 theel. witte wijn1 theel. maizena1 theel. oestersaus1 theel. tomatenketchup1 theel. gele bonensaus versgemalen zwarte peperVoor het... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 varkensfilets, 130 g elk 1 kg witloof 200 g Ganda ham 6 eetlepels water 2 eetlepels mosterd 4 koffielepels margarine Kervel Peper en zoutHaal de buitenste blaadjes van het witloof en snijd het binnenste in reepjes.Kruid het Varken... bekijk recept »
Voor 4 personen: 600g varkensfilet, zout, peper Glaze: 1 rode ajuin, olijfolie, 1 el suiker, 1 dl rode wijn, 3 dl kalfsbouillon, 1/2 el zwarte, groene en roze peper, geplet Polenta: 3 dl kippenbouillon, 1 dl room, 2 dl polenta, zout, peper, 200 gr pa... bekijk recept »
Voor 2 personen: 260 g varkensfilet 500 g preiwit 500 ml magere melk 30 g bacon bits 2 eetlepels maïszetmeel 4 koffielepels room,8% v.g.(So Light) 1 koffielepel kerriepoeder 1 koffielepel margarine Zout en peperSnijd het vlees in reepjes van 1,5 cm, ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 1 varkensfilet van +/- 1 kg 2 soeplepels cognac of madera 1 ui 1 dl bouillon 1 tomaat zout, peper, tijm, marjolein 1 groene Spaanse peper rosmarijnZo nodig verwijdert u de witte vellen die de filet omringen. Dan braadt u hem langs al... bekijk recept »
4 varkensfiletlapjes peper (versgemalen)zout 2 el olijfolie 3 bosuitjes 50 ml witte wijn 250 ml kookroom 200 gr roquefort 1 tl Provencaalse kruiden Bestrooi het vlees met peper en zout, verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het vlees aan beid... bekijk recept »
4 varkensfiletlapjeszoutwitte pepernootmuskaat2 eierenca. 12 eetl. fijn kruim van oudbakken witbrood5 eetl. olijfolie4 plakken parmaham4 eetl. geraspte parmezaanse kaas4 klontjes boter van 10 g. Voor de tomatensalade: 6 a 8 tomaten2 bosuitjes2 knoflo... bekijk recept »
30 g verse tijm 30 g verse rozemarijn 30 g verse majoraan 10 g verse salie 90 g pecorino 175 g kruidenpaneermeel 600 g varkensfilet ca. 2 dl olijfolie peper zout Hak de kruiden fijn. Rasp de kaas. Meng de kruiden met de kaas, het paneermeel en zoveel... bekijk recept »
Ca 800 gr varkensfiletzoutwitte peper2 eieren50 gr geraspte verse parmezaanse kaastarwebloem100 gr boter. De varkensfilet in schijven van 1,5 a 2 cm snijden en iets platkloppen, bestrooien met zout en peper. De eieren met de parmezaanse kaas kloppen ... bekijk recept »