Recepten met ribeye

58 recepten met ribeye

Rib-eye

Rib-eye Rund: Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!

Peper Ribey-steak met cognac

4 ribeye-steaks2 eetlepels cognac2 eetlepels olijfolie1 eetlepel droge gekneusde of grofgemalen rodepeperbesjes1 eetlepel ingemaakte rodepeperbesjes1 dl. zure room1/2 theelepel tijmzout- Wrijf het vlees rondom in met de cognac en de olijfolie en best... bekijk recept »

Steak chimichurri

1 bosje (platte) peterselie, alleen de blaadjes1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes3 teentjes knoflook, gepeld2 eetlepels (rode)wijnazijn1 theelepel paprikapoeder1 eetlepel oreganoblaadjes; of1 theelepel oreganoblaadjes gedroogd150 milliliter oli... bekijk recept »

Geroosterde entrecote met kruidensalade

4 eetl. balsamicoazijnzoutversgemalen peper200 ml olijfolie4 entrecotes (125-150 g per stuk)1 rode ui, in ringen50 g rucola1 bakje tuinkers1/2 bosje (platte) peterselie8 blaadjes munt1. Meng balsamicoazijn, zout, peper en olijfolie. Bestrijk het ... bekijk recept »

Rosbief met basilicumdressing

Voor 4 personen: 2 zakjes verse basilicum (à 15 g) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels rode wijnazijn 2 theelepels basilicum op olie zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper 1 ui 1 rosbief (à ca. 600 g) 35 g boter of margarine 1/2 pot vlees... bekijk recept »

Gebraden Ribstuk Met Peper En Mosterd

Voor het vlees: 2,5 kg lenderibstukzgn. ribeye 4 knoflooktenenin dunne plakjes 250 gr Franse mosterd (moutarde de Dijon) 4 eetlepels sojasaus 4 eetlepels zwarte peperkorrelsgekneusd Voor de saus: 60 gr Franse mosterd (moutarde de Dijon) 1 eetlepel so... bekijk recept »

Biefstuk met aardappelblokjes in rucola-roomsaus

1 kg vastkokende aardappels 4 sjalotjes of 2 kleine uien 3 teentjes knoflook 3 eetl. olijfolie 2 dl vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1,5 dl witte wijn versgemalen peper zout 1 dl kookroom 75 g rucola 4 biefstukken (ca. 150 g) 2 eetl. zonneblo... bekijk recept »

Geroosterde aubergine met komijn en rode ui

3 aubergines, in blokjes van 3 cm3 rode uien, in kwarten2 teentjes knoflook, geperst4 eetlepels olijfolie1 eetlepel citroensap1 eetlepel komijnzaad of 1 theel. komijnpoeder (djinten)1 theelepel paprikapoeder1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)1 bo... bekijk recept »

Souvlaki met tzatziki

3 eetl. olijfolie2 eetl. citroensap1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd1 eetl. gehakte oregano (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd2 teentjes knoflook, geperstzout en versgemalen peper600 g mager lamsvlees of rundvlees (b... bekijk recept »

Pagina 6 van 6