Recepten met ribeye

58 recepten met ribeye

Rib-eye

Rib-eye Rund: Het vlees is iets gemarmerd (met een randje vet doorregen), waardoor het tijdens het bereiden lekker mals blijft. En erg smaakvol is!

PEPPERED RIBEYE-STEAK

4 ribeye-steaks2 el cognac2 el olijfolie2 el drogegekneusde of grofgemalen rode pepertjes1 el ingemaakte rode peperbesjes1 dl zure room1/2 tl tijmzout Steek de barbeque aan of verwarm de grill voor. Grilleer de steaks aan beide kanten bruin en rose v... bekijk recept »

Ribeye In Merlot

1 teentje knoflook1 takje tijm100 gram shii-takes1,5 dl Norton Merlot (rode wijn)2 el olie4 Argentijnse ribeyes a 150 gram3 sjalotjes30 gram boter of margarine1 dl vleesfondzoutversgemalen peper Hulpmiddelen Keukenpapier Hulpmiddelen - Keukenpapier... bekijk recept »

Ribeye, Gegrilde Met Zoete Puree En Chimichurri

2 maïskolven of 1 blikje maïskorrels (300 g)uitgelekt 500 g zoete aardappelsin blokjes 3 rode pepersfijngesneden 2 zakjes verse peterselie (a 30 g)zeer fijngesneden 2 theelepels oregano 2 eetlepels rode-wijnazijn 10 eetlepels olie 50 ml mel... bekijk recept »

Rosbief Of Ribeye Met Korstje Op Bbq

1 stuk rosbief of ribeye van 1 kg (ribeye van de korte kant gesneden en overtollige vet verwijderd) plantaardige olie 2 e honing verse tijm verse rozemarijn vers gemalen peper zout(aan einde van gaar proces toevoegen) Bereidingswijze 1. Laat vlees op... bekijk recept »

Ribeye Met Tomatenpestoboter

2 teentjes knoflook 2 el tomatenpesto 100 g boter 4 ribeye steaks zout en peper Voorbereiding Hak de teentjes knoflook klein of druk ze door de knoflookknijper. Roer de knoflookpulp en de tomatenpesto door de boter. Bereidingswijze Ribeye is zo fijn ... bekijk recept »

Gevulde Kalfsribeye

Kalfsribeye aan een stukongeveer 1200 gram100 gram prosciutto crudo (of andere rauwe ham)bosje salie2 tot 3 sjalotjesfijngesnipperd150 gram gorgonzolain kleine blokjeszout en peper naar smaakolijfolie2 teentjes knoflookgeperstkeukentouwdesgewenst vle... bekijk recept »

Ribeye met rode-wijnsaus, gebakken aardappels en witlof

600 g vastkokende aardappels, geschild 5 eetlepels roomboter, in blokjes 1 teentje knoflook, geperst 100 ml volle rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 1 eetlepel tijm 1 eetlepel koude roomboter, in blokjes 500 g witlof 4 ribeyes 1 eetlepel olie 4 sjalo... bekijk recept »

Ribeye met rode-wijnsaus, gebakken aardappels en witlof

600 g vastkokende aardappels, geschild 5 eetlepels roomboter, in blokjes 1 teentje knoflook, geperst 100 ml volle rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 1 eetlepel tijm 1 eetlepel koude roomboter, in blokjes 500 g witlof 4 ribeyes 1 eetlepel olie 4 sjalo... bekijk recept »

Gegrilde Ribey

1 dl (olijf)olie,1 eetl.citroebsap,1 groene paprika,2 uien,2 rode pepers,2 teentjes knoflook,zout en peper,2 zongedroogde tomaten op olie(potje)4 argentijnse ribeyes,keukenpapier,Peterselie. *Grill voorverwarmen op hoogste stand,*Ribeyes droogdeppen ... bekijk recept »

Entrecote met peper en limoen

4 entrecotes of ribeyerasp en sap van 1 limoen1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt1 teentje knoflook, geperst2 eetl. olijfolie(scheutje rode wijn)1. Wrijf de entrecotes in met een mengsel van limoenrasp en -sap gemengd met rode peper, knoflook, o... bekijk recept »

Pagina 5 van 6