Recepten met riblappen

171 recepten met riblappen

Riblappen

Riblappen Rund: De riblappen zijn de malste stooflappen van het rund ( dunne lende) en het snelst te bereiden.

Zwitserse Runderstoof

750 gram riblappen zout en peper majoraan gedroogd en vers bloem vloeibare margarine 2 blonde uien 1,5 dl rundvleesbouillon 1 bekertje crème fraîche 2 el geraspte Gruyère Meng de bloem, gedroogde majoraan, peper en zout door elkaar e... bekijk recept »

Boeuf Bourguignon

600 gram magere riblappen 40 gram boter 4 sjalotjes 1 teentje knoflook 1 winterpeen 1 blokje rundvleesbouillon 75 gram magere ontbijtspek 3 takjes tijm 2 volle eetlepels bloem 500 ml rode wijn 2 kruidnagels 250 gram champignons 2 el olijfolie zout pe... bekijk recept »

Riblapjes met mosterd en honing

2 eetl. arachideolie of vloeibaar bakprodukt100 g gerookte spekblokjes500 g uien, gesnipperd2 eetl. honing50 g bloem1 theel. zout en een mespunt versgemalen peper800 g riblappen3 eetl. rode wijnazijn1 eetl. scherpe mosterd500 ml donker bier1 eetl. ge... bekijk recept »

Provencaalse Stoofpot

4 plakken rauwe ham van ? centimeter dikte1? kilo riblappen4 uien2 winterwortels3 stelen bleekselderij1 rode paprika2 teentjes knoflook100 gram boter1 afgestreken eetlepel provencaalse kruiden ? liter vleesbouillon? liter rode wijnzout en cayennepepe... bekijk recept »

Konro Makassar

1 kg riblappenin stukken 1 stengel serehin de lengte ingesneden 2 cm kentjoerwortelgeschild of ?poeder 3 blaadjes djeroek peroet 2 vleesbouillontabletten 1 eetlepel zonnebloemolie 3 sjalottenfijngesneden 2 teentjes knoflookfijngesneden 75 gr gemalen ... bekijk recept »

Safaridiner Oftewel Pojkie

1,8 kg. riblappen/ 300 gr. mager spek in blokjes/ 2 winterwortels/ 1 rode peper/ 2 theelepels tijm/ 12 sjalotten/ 2 verse bollen knoflook (niet pellenze worden in hun gheel toegevoeg)/ 4 laurierblaadjes/ 10 kruidnagelen/ 8 geplette zwarte peperkorrel... bekijk recept »

Gestoofd rundvlees uit letland

2 eetlepels zonnebloemolie 1 ui, gepeld en kleingesneden 1 prei, schoongemaakt en in ringen ge; sneden 3 worteltjes, in plakjes gesneden 750 g riblappen 3 takjes peterselie 1 laurierblad mespunt nootmuskaat mespunt marjolein zout zwarte peper uit... bekijk recept »

Rundvlees Gestoofd In Chileense Wijn

1 ui1 teentje knoflook1 rode peper4 tomaten600 gr. runder riblappen3 el. olie1 dl. sinaasappelsap3 dl. chileense droge rode wijn (bijv. UndurragaPinot Noir)1 theel. kaneelpoedermespunt kruidnagelpoeder2 theel. tijmzout(versgemalen) zwarte peper Vlees... bekijk recept »

Bengalicurry

1,5 pond riblappen 1 grote ui 1 peer 1 grote moesappel 2 kopjes bouillon sap van halve citroen 1 teentje knoflook 2,5 eetlepel kerriepoeder 2,5 eetlepel boter of margarine 1,5 eetlepel bloem 1,5 eetlepel rozijnen zout naar smaak Bouillon toevoegen m... bekijk recept »

Marokkaanse Stoofschotel

500g riblappen1/2 tl gemerpoeder 1/2 verse peper1/2tl saffraanpoeder1 ui2 gele paprika1 courgette 3 eetl zonnbloemolie2 teentjes knoflook3dl bouillon 75g blanke amandelen 75g rozijnen 2 uur stoven Rozijnen, amandelen en courgette pas 15 min voor het ... bekijk recept »

Pagina 5 van 18