Recepten voor ossenhaas

151 recepten voor ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Receptenzoeker

Gepocheerde ossenhaas met asperges en knolselderij

1 knolselderij 250 g ossehaas 250 g kastanjechampignons 500 g groene asperges korianderzaad bieslook 1 sjalotje 1 ui rijstbloem Vodka paneermeel 1 l runderbouillon zout en peper olijfolie 1. Begin met het snijden van de knolselderij. Een gedee... bekijk recept »

Ossenhaas in zoutkorst met portsaus

1 kg Ossenhaas 4 el olijfolie 1 fijngehakte teenjes knoflook gehakte peterselie 3 fijngehakte sjalotjes peper Deeg: 400 gr bloem 100 gr grof zeezout 3 laurierbladjes Peterselietakken 0.7 dl lauw water 3 eieren peper Portsaus: 80 gr boter 2 dl... bekijk recept »

Gepocheerde Ossenhaas.

4ossenhaasjes van gelijke grootte400ml volle,kruidige rode wijn1pot vleesfond2t knoflook,gehalveerd2takjes tijm1el geplette vierseizoenenpeperkorrels50g koude boter,in klontjes. Bereidingswijze Vlees op kamertemperatuur laten komen.In pan(waarin stuk... bekijk recept »

Carpaccio Van Gevulde Ossenhaas

300 gr. ossenhaas aan 1 stuk6 el. pesto3 gedroogde tomatenzout en peper20 basilicumblaadjes2 el. olijfolie50 gr. parmezaanse kaas aan 1 stuk Vlees voor het serveren 30 min. in de diepvries leggen. Het daarna in dunne plakken snijden en over 4 borden ... bekijk recept »

Carpaccio (gemarineerde Ossenhaas)

200 gram (stuk) rauwe ossenhaas 2 eetl. citroensap zout peper 4 eetl. extra vergine olijfolie 55 gram parmezaanse kaasdun geschaafd 4 eetl. bladpeterseliefijngesneden schijfjes citroen voor garnering ciabatta of focaccia snijd met een scherp mes d... bekijk recept »

Ossenhaas in kruidenpanade

1 zakje verse italiaanse kruiden (20; g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 4 teentjes knoflook 4 ossenhaasjes 3 eetlepel(s) olie 1 (versgemalen) zwarte peper 2 eetlepel(s) boter 1 (zee)zout Voorbereiden: Tijm en rozemarij... bekijk recept »

Gemarineerde ossenhaas met groene asperges

4 stukken ossenhaas (elk 200 g)16 groene asperges1 stokbrood (in sneetjes)4 teentjes knoflook (geperst)4 el rode wijn1 limoen (sap van)1 el worcestersaus1 el sojasaus150 g boter (op kamertemperatuur)4 kl komijnpoeder2 kl koriander (poeder)1 kl paprik... bekijk recept »

Ossenhaas in bladerdeeg met truffeljus

1 ossenhaas (van 1,2 kg)2 vellen bladerdeeg1 eidooier20 g zwarte truffel10 cl truffeljus (bij de poelier of delicatessenzaak)150 g boter2 el olie (om te bakken)fleur de selpeperzout1. Hak de truffel heel fijn en meng met 100 g zachte boter. Bewaar in... bekijk recept »

Ossenhaas in bladerdeeg met vitelottes

1.6 kg ossenhaas350 g Parijse champignons1 kg witloof (net gaar gekookt)1 kg vitelotte-aardappelen (paarse aardappelen)1 rol bladerdeeg (vers)1 el broodkruim2 eidooiers (losgeklopt)1 ui (fijn , gesnipperd)olijfoliebotertakje oreganopeperzout1. Verwar... bekijk recept »

Ossenhaas met spek

600 g ossenhaas (runderfilet)100 g ontbijtspek1 kg witloof200 ml room1 borrelglaasje cognac400 ml runderfondSausbinderboterpeperzout1. Verwarm de oven voor op 180°C. Wikkel het spek rond de ossenhaas. Beboter een ovenschaal en leg het vlees erin.... bekijk recept »

Pagina 7 van 16

Receptenzoeker