Recepten voor ossenhaas

151 recepten voor ossenhaas

Ossenhaas

Ossenhaas Rund: Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund.

Receptenzoeker

Ossenhaas met kruiden uit de oven

Voor 4 personen: 500 g ossenhaas, aan één stuk 300 g paddenstoelen, in stukken 1 eetl olijfolie 1 bosje peterselie, kleingesneden 1 ei 2 eetl paneermeel zout en peper 1 potje rundvleesfond 1 dl cognac 1 dl rode wijn 1 teentje knoflook, kleingesnedenV... bekijk recept »

Ossenhaas met blackbeandressing

voor 4 à 5 personen: ossenhaas à 600 gram aan een stuk wat peper en zout boter en olie om te bakken 3 uitjes bosje koriander voor de blackbeandressing: 1 rode peper 4 eetlepels olijfolie 1 1/2 eetlepel blackbean sauce 1 eetlepel sherry 1 eetlepel cit... bekijk recept »

Ossenhaas

250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes 1/2 bakje shii-takes (paddestoelen) 1/2 rode paprika 1 struikje paksoi 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olie 2-3 eetlepels oestersaus (versgemalen) zwarte peper Ossenhaas in flinterdunne plakjes snijd... bekijk recept »

Carpaccio(ossenhaas)

1 fijngehakt teen knoflook 1 dl. olijfolie 250 gram ossenhaas 2 eetlepels pijnboompitten 100 gram rucola 2 eetlepels kappertjes (potje) 125 gram Parmezaanse kaas aan een stuk Meng de knoflook met de olie. Leg de ossenhaas een paar minuten in de diep... bekijk recept »

Carpaccio (gemarineerde Ossenhaas)

200 gram (stuk) rauwe ossenhaas 2 eetl. citroensap zout peper 4 eetl. extra vergine olijfolie 55 gram parmezaanse kaasdun geschaafd 4 eetl. bladpeterseliefijngesneden schijfjes citroen voor garnering ciabatta of focaccia snijd met een scherp mes d... bekijk recept »

Ossenhaas In Paprikamarinade

50 gram spekreepjes4 volle eetlepels paprikamelange met schapenkaas (potjePelopennese)1 eetlepel goulashkruiden1 dl. rode wijn (of bouillon)2 takjes tijm400 gram (Argentijnse) ossenhaas. Voorbereiding 1. In steelpan spekreepjes op zacht vuur in circa... bekijk recept »

Lauwwarme Gemarineerde Ossenhaas Met Groene Aspergesalade

250 gram champignons grofgehakt, 200 g ossenhaas, 2 el rode wijnazijn, 2 dl eerste persing olijfolie, 1 sjalotje fijngehakt 10 groene asperges 1 el olijfolie, 3 teentjes knoflook in plakjes, ? limoenschil geraspt 1 grote bos basilicum, 50 g Parmezaan... bekijk recept »

Ossenhaas met bospaddenstoelen en mosterd-portosaus

1 kg ossenhaas400 g gemengde bospaddenstoelen (schoongemaakt en in plakjes)100 g mascarpone3 teentjes knoflook (gesnipperd)4 sjalotten (gesnipperd)4 el droge, witte wijn1 el tijm (gesnipperd)boter200 ml bruine fond6 el porto (rode)1 el graanmosterdro... bekijk recept »

Ossenhaas ‘à la plancha’

2 l Mondueuse du Bugey 250 gr sjalotten 100 gr fijne kristalsuiker 20 cl zwartebessenlikeur 180 gr ossehaas per persoon 1 beetje zout en peper1. De rode wijn, de suiker en de gehalveerde sjalotten inkoken. De saus moet licht stroperig worden (moet aa... bekijk recept »

Ossenhaas in kruidenpanade

1 zakje verse italiaanse kruiden (20; g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 4 teentjes knoflook 4 ossenhaasjes 3 eetlepel(s) olie 1 (versgemalen) zwarte peper 2 eetlepel(s) boter 1 (zee)zout Voorbereiden: Tijm en rozemarij... bekijk recept »

Pagina 6 van 16

Receptenzoeker