151 recepten met ossenhaas
- ossenhaas - boter - 100 gr bospaddestoelen - 1 kleine prei - 1 kleine artisjokken - 1 kleine paprika - 2 ontvelde tomaten - groene peperkorrels - 1 cl koksroom - 1 cl aurumlikeur - zoutpeperen verse basilicum Verhit de boter in een pan en bak de os... bekijk recept »
4ossenhaasjes van gelijke grootte400ml volle,kruidige rode wijn1pot vleesfond2t knoflook,gehalveerd2takjes tijm1el geplette vierseizoenenpeperkorrels50g koude boter,in klontjes. Bereidingswijze Vlees op kamertemperatuur laten komen.In pan(waarin stuk... bekijk recept »
200 gram (stuk) rauwe ossenhaas 2 eetl. citroensap zout peper 4 eetl. extra vergine olijfolie 55 gram parmezaanse kaasdun geschaafd 4 eetl. bladpeterseliefijngesneden schijfjes citroen voor garnering ciabatta of focaccia snijd met een scherp mes d... bekijk recept »
1 zakje verse italiaanse kruiden (20; g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 4 teentjes knoflook 4 ossenhaasjes 3 eetlepel(s) olie 1 (versgemalen) zwarte peper 2 eetlepel(s) boter 1 (zee)zout Voorbereiden: Tijm en rozemarij... bekijk recept »
400 gr. ossenhaas5 eetl. schenkstroop5 eetl. Japanse sojasaus4 eetl. olie zoutpeper1 blik lycheessesamzaad Voorbereiding Snijd de ossenhaas in dikke repen. Schenkin een schaalde stroop over het vlees en schep het goed om.Laat het vleesafgedektin de ... bekijk recept »
250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes 1/2 bakje shii-takes (paddestoelen) 1/2 rode paprika 1 struikje paksoi 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olie 2-3 eetlepels oestersaus (versgemalen) zwarte peper Ossenhaas in flinterdunne plakjes snijd... bekijk recept »
1 fijngehakt teen knoflook 1 dl. olijfolie 250 gram ossenhaas 2 eetlepels pijnboompitten 100 gram rucola 2 eetlepels kappertjes (potje) 125 gram Parmezaanse kaas aan een stuk Meng de knoflook met de olie. Leg de ossenhaas een paar minuten in de diep... bekijk recept »
50 gram spekreepjes4 volle eetlepels paprikamelange met schapenkaas (potjePelopennese)1 eetlepel goulashkruiden1 dl. rode wijn (of bouillon)2 takjes tijm400 gram (Argentijnse) ossenhaas. Voorbereiding 1. In steelpan spekreepjes op zacht vuur in circa... bekijk recept »
Ingredienten:300 gram ossenhaas150 gram eendenlever100 gram parmezaanse kaas1 grote wintertruffel Truffelvinaigrette:2 dl. Truffeljus1 theelepel truffelolie4 dl ma?skiem olie1 klein sjalotje1/2 appel geschild en gesneden1/2 dl. witte wijnazijn3 dl. R... bekijk recept »
250 gram champignons grofgehakt, 200 g ossenhaas, 2 el rode wijnazijn, 2 dl eerste persing olijfolie, 1 sjalotje fijngehakt 10 groene asperges 1 el olijfolie, 3 teentjes knoflook in plakjes, ? limoenschil geraspt 1 grote bos basilicum, 50 g Parmezaan... bekijk recept »