Recepten voor zeeduivel

283 recepten voor zeeduivel

Zeeduivel

Zeeduivel

Receptenzoeker

Zeeduivel in een jasje van chorizokruimels

4 stuks zeeduivel (150 g elk)100 g chorizoworst1 teen knoflook400 g venkeltakje rozemarijn250 ml melk120 ml room8 el grana padano (vers geraspt)100 g broodkruim (volkoren brood)1 kl gerookt paprikapoeder2 el amandelenboteroliepeperzout1. Haal het vel... bekijk recept »

Zeeduivel met kikkererwten en chorizo

700 g zeeduivelfilet (zonder vel)200 g chorizo1 ui2 teentjes knoflook1 handvol bladspinaziecitroensap400 g gepelde tomaten (blik)400 g kikkererwten (blik)2 el tomatenpuree (blik)600 ml groentebouillon2 blaadjes laurierkomijnpoederharissakurkumabotero... bekijk recept »

Koude Paprikasoep Met Zeeduivel

4 grote rode paprika's 1 rode peper 1 middelgrote ui 4 grote vleestomaten 2 eetlepels olijfolie 400 ml visfond versgemalen peper en zout Verhit de olijfolie en smoor ui en knoflook enkele minuten, voeg de paprika, de tomaat en de rode peper toe en la... bekijk recept »

Zeeduivel-cannelloni

8 stukken zeeduivelfilet (ongeveer 2 cm x 10 cm)8 lasagnevellen (groene)300 g jonge spinazieboter3 eidooiers100 droge, witte wijn100 g boter (gesmolten)0.5 citroen (sap van)2 el room (opgeklopt)50 g parmezaan (geraspt)1. Kook de lasagnevellen beetgaa... bekijk recept »

Zeeduivel zoetzuur

4 zeeduivelfilets (ca. 650 g in totaal)2 augurken1 bosje dille1 bosje bieslook200 ml droge, witte wijn4 el vloeibare honing3 el olijfoliefleur de selzwarte peper1. Snij de augurken in plakjes. Snipper de dille en de bieslook. 2. Bestrijk de vis met o... bekijk recept »

Zeeduivel In De Wok.

1 Zeeduivelfilet van 200 gram. 1 prei. ca. 1 cm. gemberwortel. 2 eetlepels olie. 2 teentjes knoflook. 100 gram sperziebonendiepvries. zout en peper. 1 eetlepel ketjap manis. gemengde slablaadjes. Verhit de olie in de wok en bak de prei lichtglazig. B... bekijk recept »

Gegrilde zeeduivel met groene asperges

4 stukken zeeduivel (moten, 200 g elk)20 groene asperges3 teentjes knoflookverse tijm (naar smaak)olijfoliepepergrof zeezout1. Blancheer de asperges kort in kokend gezouten water. Laat uitlekken. Halveer de knoflookteentjes zonder ze te pellen. 2. Ve... bekijk recept »

Zeeduivel Met Tomatensaus

1.5 dl. droge witte wijn(elzas) 1 dl. visfond uit potje. ca. 700 gram gefileerde zeeduivel4 stukken. Zout en witte peper uit de molen. 35 gram boter. 2 eetl. zonnebloemolie. 1 uigesnipperd. 1 teenje knoflookragfijn gehakt. 1.5 eetl. tomatenpuree. 2 e... bekijk recept »

Zeeduivel met prei

800 g zeeduivelfilet2 dl droge, witte wijn2 dl visfond1 ui (gesnipperd)3 dl room3 preiwitten (fijngesneden)0.5 citroen (sap)1 el verse bieslook (fijngehakt)15 g roomboterpeperzout1. Snipper de ui. 2. Snij de preiwitten fijn. 3. Pers de citroen. 4. Ha... bekijk recept »

Zeeduivel met kreeftensaus

1 potje kreeftenfond2 el lichte room1 sjalot2 takjes witte selder3 preiwittenolijfolie1 glas droge, witte wijnlimoensap2 takjes tijm1 blaadje laurierpeperzout600 g staartvis1. Verwarm de oven voor op 200° C. Verdeel de vis in acht gelijke stukken, kr... bekijk recept »

Pagina 5 van 29

Receptenzoeker