Recepten met zeeduivel

283 recepten met zeeduivel

Zeeduivel

Zeeduivel Zeeduivel is een vis die leeft in de Noord-Atlantische Oceaan, van Noorwegen tot Mauritanië, en ook in het Middellandse Zeegebied. Het is een grote vis, die tot een lengte van 2 meter en een gewicht van 40 kilogram kan bereiken. Zeeduivel heeft een plat, dof bruingroen lichaam, dat zich eensklaps in de staart versmalt. De vis heeft een grote bek met scherpe tanden, waarmee hij zijn prooi vangt. Zeeduivel is een populaire vissoort in veel landen, waaronder Nederland, België en Frankrijk. Het vlees van zeeduivel is stevig en heeft een delicate smaak. Zeeduivel kan op verschillende manieren worden bereid, waaronder bakken, grillen, pocheren en stoven.

Paella

1 liter kippenbouillon 250 ml olijfolie 1 theelepel saffraandraadjes 4 teentjes knoflookin dunne plakjes 200 g schoongemaakte inktvis 6 stukken kipontbeendin stukjes van 3 cm 150 g varkenshaasin stukjes van 3 cm 250 g varkensworstjesin stukjes van 3 ... bekijk recept »

Asperges Met Zalm

Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem minder asperges en wat meer zalm dan is aangegeven en wijzig de titel van het gerecht in: &primeZalm met asper... bekijk recept »

Noordzeebouillabaisse met rouille

150 g zeeduivelfilet (in dobbelsteentjes)150 g kabeljauwfilet (in dobbelsteentjes)150 g roodbaarsfilet (in dobbelsteentjes)150 g rode poonfilet (in dobbelsteentjes)100 g wijtingfilet (in dobbelsteentjes)12 scampi's2 uien (fijngehakt)6 teentjes knoflo... bekijk recept »

Pagina 29 van 29