43 recepten met snoekbaars
600 gr. Opperdoezen (aard). 4 snoekbaars filets, 125 gr. 20 grote garnalen (rauw) 1 dl. slagroom balsamico azijn olijfolie zout & peperVerwarm de oven voor op 190 graden, hetelucht 170 graden. Snijd 8 rauwe garnalen fijn. Kook de aardappelen ga... bekijk recept »
Voor 4 personen:4 stuk snoekbaarsfilet80 gr. champignon2 vleestomaten20 gr. peterselie20 gr. dragon20 gr. tijm4 el. broodkruim20 gr. boterOlie400 gr. tagliatelle100 gr. lamsoor1.5 dl. saus, Hollandse2 el. mosterd, grove1 klontje boter, gesmolten- Was... bekijk recept »
Vijf a zeshonderd gram snoekbaarsvierhonderd gram peultjeshandje pijnboompittenhandje pistachenootjesvier tot vijf hondergram risotto of tagiliatelle verdebeetje roomboter Hulpmiddelen Koekepan Hulpmiddelen - Koekepan Bereidingswijze De snoekbaarsfi... bekijk recept »
400 gr risotto 1 el saffraan 1 dl witte wijn 1 st sjalot of ui (gesnipperd) 1 tn knoflook (geperst) 8 dl groentebouillon 200 gr Parmezaanse kaas (geraspt) 4 st snoekbaarsfilet 1 bos groene asperges 1 hand snociolate olijven Gehakte groene kruiden Len... bekijk recept »
800 g snoekbaarsfilet - 2 paprika's (rode paprika) - 2 sjalotten - 5 dl room - 1 dl visfumet - 4 aardappelen (Bintje) - 200 g zalmfilet - 3 eiwitten - 100 g selderpuree - 2 tomaten - 500 g knolselder - 200 g morieljes - 1 dl court-bouillon - 200 g ze... bekijk recept »
1 kg Snoekbaars1/4 liter room 3 takjes saliePeper Zout 100 g champignons1 Sjalotje Margarine- Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Vet een wijde ovenschotel dik in met margarine. - Bedek de bodem met de champignons en strooi er 1 fi... bekijk recept »
Voor de court-bouillon: 2 liter water 1 pond graten van witvis sap van 2 citroenen of 2 eetlepels witte azijn 1 dl droge witte wijn halve ui halve wortel halve prei 10 peterseliestelen peperkorrels 200 gram snoekbaarsfilet p.p. halve courgette olijfo... bekijk recept »
4 stukken snoekbaarsfilet van 150 g versgemalen zwarte peper sap van 2 limoenen 1 komkommer 75 g waterkers 25 g cashewnoten, grof gehakt 3 eetlepels rijstolie of zonnebloemolie 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels sesamolie 2 eetlepels gefermenteerde zwa... bekijk recept »
1 kg zuurkool uit het vatafgespoeld en uitgeknepen 5,5 dl kippenbouillon bij voorkeur zelf gemaakt 5,5 dl droge witte wijn 2 blaadjes laurier 40 gr roomboter (of uitgebakken spekvet) 80 gr uigepeld en fijngehakt 30 gr bloem 4 eetlepels melk zout en v... bekijk recept »
1 prei 2 eetl. boter 3 bosuitjes met groen 100 gr. champignons 1 kg. gefileerde snoekbaars dille 2 dl. droge witte wijn 1 bekertje creme fraiche 100 gr. hollandse garnalen cayennepeper De prei snijden en in hete boter fruiten. De bosuitjes in 2 a 3 c... bekijk recept »