Recepten met snoekbaars

43 recepten met snoekbaars

Snoekbaars

Snoekbaars Gemiddelde lengte 70 cm. Géén kruising van een baars en een snoek. Wordt zeer succesvol gekweekt. Beste soorten uit IJsselmeer en Friese meren.

Pie met vis

200 g snoekbaars of wijtingfilet 200 g schelvisfilet 180 g inktvis in zijn geheel 500 g venusschelpen 1 prei 1 venkel 1/2 bakje kastanjechampignons 15 g dragon 1 ei 8 cl pastis 2 blokjes visbouillon 1 l water 1 kruidentuiltje 1 eetlepel boter 1 koffi... bekijk recept »

Risotto Met Groene Asperges En Snoekbaars

400 gr risotto 1 el saffraan 1 dl witte wijn 1 st sjalot of ui (gesnipperd) 1 tn knoflook (geperst) 8 dl groentebouillon 200 gr Parmezaanse kaas (geraspt) 4 st snoekbaarsfilet 1 bos groene asperges 1 hand snociolate olijven Gehakte groene kruiden Len... bekijk recept »

Snoekbaars Filet

Vijf a zeshonderd gram snoekbaarsvierhonderd gram peultjeshandje pijnboompittenhandje pistachenootjesvier tot vijf hondergram risotto of tagiliatelle verdebeetje roomboter Hulpmiddelen Koekepan Hulpmiddelen - Koekepan Bereidingswijze De snoekbaarsfi... bekijk recept »

Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes

800 g snoekbaarsfilet - 2 paprika's (rode paprika) - 2 sjalotten - 5 dl room - 1 dl visfumet - 4 aardappelen (Bintje) - 200 g zalmfilet - 3 eiwitten - 100 g selderpuree - 2 tomaten - 500 g knolselder - 200 g morieljes - 1 dl court-bouillon - 200 g ze... bekijk recept »

Snoekbaars in room

1 kg Snoekbaars1/4 liter room 3 takjes saliePeper Zout 100 g champignons1 Sjalotje Margarine- Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Vet een wijde ovenschotel dik in met margarine. - Bedek de bodem met de champignons en strooi er 1 fi... bekijk recept »

Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus

Voor 4 personen:4 stuk snoekbaarsfilet80 gr. champignon2 vleestomaten20 gr. peterselie20 gr. dragon20 gr. tijm4 el. broodkruim20 gr. boterOlie400 gr. tagliatelle100 gr. lamsoor1.5 dl. saus, Hollandse2 el. mosterd, grove1 klontje boter, gesmolten- Was... bekijk recept »

Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.

600 gr. Opperdoezen (aard). 4 snoekbaars filets, 125 gr. 20 grote garnalen (rauw) 1 dl. slagroom balsamico azijn olijfolie zout & peperVerwarm de oven voor op 190 graden, hetelucht 170 graden. Snijd 8 rauwe garnalen fijn. Kook de aardappelen ga... bekijk recept »

Gepocheerde snoekbaars met courgette

Voor de court-bouillon: 2 liter water 1 pond graten van witvis sap van 2 citroenen of 2 eetlepels witte azijn 1 dl droge witte wijn halve ui halve wortel halve prei 10 peterseliestelen peperkorrels 200 gram snoekbaarsfilet p.p. halve courgette olijfo... bekijk recept »

Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes

4 stukken snoekbaarsfilet van 150 g versgemalen zwarte peper sap van 2 limoenen 1 komkommer 75 g waterkers 25 g cashewnoten, grof gehakt 3 eetlepels rijstolie of zonnebloemolie 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels sesamolie 2 eetlepels gefermenteerde zwa... bekijk recept »

Provençaalse casserole met snoekbaars

600-800 g (diepvries) snoekbaarsfilet 2 eetlepels citroensap peper, versgemalen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 5 sjalotjes of 2 uien, gesnipperd 3 vleestomaten 1 courgette 4 eetlepels olijfolie 200 ml droge witte wijn 1 eetlepel verse tijm of rozema... bekijk recept »

Pagina 1 van 5