Recepten voor snoekbaars

43 recepten voor snoekbaars

Snoekbaars

Snoekbaars Gemiddelde lengte 70 cm. Géén kruising van een baars en een snoek. Wordt zeer succesvol gekweekt. Beste soorten uit IJsselmeer en Friese meren.

Receptenzoeker

Pie met vis

200 g snoekbaars of wijtingfilet 200 g schelvisfilet 180 g inktvis in zijn geheel 500 g venusschelpen 1 prei 1 venkel 1/2 bakje kastanjechampignons 15 g dragon 1 ei 8 cl pastis 2 blokjes visbouillon 1 l water 1 kruidentuiltje 1 eetlepel boter 1 koffi... bekijk recept »

Op vel gebakken snoekbaars met Maaslandse kruiden

600 gr snoekbaarsfilet met vel 1/2 bloemkool 1 bot waterkers 400 gr aardappelen room peper&zout nootmuskaat Maaslands kruidenzout olijfolie 1. Blancheer de waterkers en hak fijn. Bereid van de aardappelen en klassieke smeuïge puree. Voeg de water... bekijk recept »

Snoekbaars met pompoenpuree

400 gr snoekbaarsfilet (met vel) 200 gr pompoen 200 gr aardappels 4 el solo, bakken en braden 2 takjes salie 50 ml room peper&zout (pezo)1. Maak de pompoen schoon en snijd hem grof.2. Schil de aarappelen en snijd ze grof.3. Kook alles gedurende ong... bekijk recept »

Snoekbaars met witloofstoemp en geuzesaus

4 snoekbaarsfilet met vel van elk 150 g 4 stronken witloof 8 bloemige aardappelen 3 dl geuze 2 dl visbouillon 2 dl room 1 fijngesneden sjalot olijfolie boter peper zout1. Bak de snoekbaarsfilets op de velkant in olijfolie en kruid met peper en zo... bekijk recept »

Snoekbaars in papillot

6 snoekbaarsfilets0.25 witte kool2 wortelen1 ui (grote)350 g cantharellen6 plakjes rauwe ham2 el olijfolie1 el notenoliepeperzout1. Schil de wortelen en snij ze in fijne staafjes. Snij de wittekool fijn. Pel en snipper de ui. Blancheer de worteltjes ... bekijk recept »

Champagnerisotto met gebakken snoekbaars

300 g risottorijst600 g snoekbaarsfilet (met vel)400 g scampi's2 sjalotten60 g boter2 dl champagne (of droge schuimwijn)8 dl kippenfond2 el olijfolie2 el bladpeterselie1 plukje saffraandraadjespeperzout1. Pel de scampi's. Snipper de sjalotten. Ha... bekijk recept »

Bladerdeeg Met Snoekbaars En Tomaat

4 ronde plakken bladerdeeg (doorsnee 10 cm) 100 gram spinazie 150 gram snoekbaarsfilet 0,5 liter visfumet 4 middelgrote trostomaten (niet te rijp) Voor de saus: 1 uit 1 dl witte wijn 1 dl room 75 gram boter peper/zout Voor de garnering: 4 blaadjes sa... bekijk recept »

Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes

800 g snoekbaarsfilet - 2 paprika's (rode paprika) - 2 sjalotten - 5 dl room - 1 dl visfumet - 4 aardappelen (Bintje) - 200 g zalmfilet - 3 eiwitten - 100 g selderpuree - 2 tomaten - 500 g knolselder - 200 g morieljes - 1 dl court-bouillon - 200 g ze... bekijk recept »

Risotto Met Groene Asperges En Snoekbaars

400 gr risotto 1 el saffraan 1 dl witte wijn 1 st sjalot of ui (gesnipperd) 1 tn knoflook (geperst) 8 dl groentebouillon 200 gr Parmezaanse kaas (geraspt) 4 st snoekbaarsfilet 1 bos groene asperges 1 hand snociolate olijven Gehakte groene kruiden Len... bekijk recept »

Snoekbaars met ganzenlever en lardo

4 snoekbaarsfilets (met velkant)4 plakjes ganzenlever4 sneetjes doorregen spek (Lardo di colonnata)400 g knolselder400 g pompoenkippenbouillon1. Snij de knolselder en pompoenvruchtvlees in stukken.  2. Kook voor de knolselderpuree de knolse... bekijk recept »

Pagina 1 van 5

Receptenzoeker