Recepten voor snoekbaars

43 recepten voor snoekbaars

Snoekbaars

Snoekbaars Gemiddelde lengte 70 cm. Géén kruising van een baars en een snoek. Wordt zeer succesvol gekweekt. Beste soorten uit IJsselmeer en Friese meren.

Receptenzoeker

Pie met vis

200 g snoekbaars of wijtingfilet 200 g schelvisfilet 180 g inktvis in zijn geheel 500 g venusschelpen 1 prei 1 venkel 1/2 bakje kastanjechampignons 15 g dragon 1 ei 8 cl pastis 2 blokjes visbouillon 1 l water 1 kruidentuiltje 1 eetlepel boter 1 koffi... bekijk recept »

Champagnerisotto met gebakken snoekbaars

300 g risottorijst600 g snoekbaarsfilet (met vel)400 g scampi's2 sjalotten60 g boter2 dl champagne (of droge schuimwijn)8 dl kippenfond2 el olijfolie2 el bladpeterselie1 plukje saffraandraadjespeperzout1. Pel de scampi's. Snipper de sjalotten. Ha... bekijk recept »

Snoekbaars met pompoenpuree

400 gr snoekbaarsfilet (met vel) 200 gr pompoen 200 gr aardappels 4 el solo, bakken en braden 2 takjes salie 50 ml room peper&zout (pezo)1. Maak de pompoen schoon en snijd hem grof.2. Schil de aarappelen en snijd ze grof.3. Kook alles gedurende ong... bekijk recept »

Snoekbaars met witloofstoemp en geuzesaus

4 snoekbaarsfilet met vel van elk 150 g 4 stronken witloof 8 bloemige aardappelen 3 dl geuze 2 dl visbouillon 2 dl room 1 fijngesneden sjalot olijfolie boter peper zout1. Bak de snoekbaarsfilets op de velkant in olijfolie en kruid met peper en zo... bekijk recept »

Snoekbaars met ganzenlever en lardo

4 snoekbaarsfilets (met velkant)4 plakjes ganzenlever4 sneetjes doorregen spek (Lardo di colonnata)400 g knolselder400 g pompoenkippenbouillon1. Snij de knolselder en pompoenvruchtvlees in stukken.  2. Kook voor de knolselderpuree de knolse... bekijk recept »

Snoekbaars met venkel en peer

4 snoekbaarsfilets (van 150 g elk)1 peer (rijp)250 g wortelen250 g venkel1 sjalot3 el citroensap50 g room (min. 30% VG)200 ml groentebouillon50 ml droge, witte wijnbloem0.5 kl kerriepoederboternootmuskaatpeperzout1. Maak de groenten schoon. Pel en sn... bekijk recept »

Snoekbaars in room

1 kg Snoekbaars1/4 liter room 3 takjes saliePeper Zout 100 g champignons1 Sjalotje Margarine- Borstel de champignons schoon en snij ze in schijfjes. Vet een wijde ovenschotel dik in met margarine. - Bedek de bodem met de champignons en strooi er 1 fi... bekijk recept »

Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes

800 g snoekbaarsfilet - 2 paprika's (rode paprika) - 2 sjalotten - 5 dl room - 1 dl visfumet - 4 aardappelen (Bintje) - 200 g zalmfilet - 3 eiwitten - 100 g selderpuree - 2 tomaten - 500 g knolselder - 200 g morieljes - 1 dl court-bouillon - 200 g ze... bekijk recept »

Snoekbaars Filet

Vijf a zeshonderd gram snoekbaarsvierhonderd gram peultjeshandje pijnboompittenhandje pistachenootjesvier tot vijf hondergram risotto of tagiliatelle verdebeetje roomboter Hulpmiddelen Koekepan Hulpmiddelen - Koekepan Bereidingswijze De snoekbaarsfi... bekijk recept »

Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus

Voor 4 personen:4 stuk snoekbaarsfilet80 gr. champignon2 vleestomaten20 gr. peterselie20 gr. dragon20 gr. tijm4 el. broodkruim20 gr. boterOlie400 gr. tagliatelle100 gr. lamsoor1.5 dl. saus, Hollandse2 el. mosterd, grove1 klontje boter, gesmolten- Was... bekijk recept »

Pagina 1 van 5

Receptenzoeker