Recepten voor snoekbaars

43 recepten voor snoekbaars

Snoekbaars

Snoekbaars Gemiddelde lengte 70 cm. Géén kruising van een baars en een snoek. Wordt zeer succesvol gekweekt. Beste soorten uit IJsselmeer en Friese meren.

Receptenzoeker

Pie met vis

200 g snoekbaars of wijtingfilet 200 g schelvisfilet 180 g inktvis in zijn geheel 500 g venusschelpen 1 prei 1 venkel 1/2 bakje kastanjechampignons 15 g dragon 1 ei 8 cl pastis 2 blokjes visbouillon 1 l water 1 kruidentuiltje 1 eetlepel boter 1 koffi... bekijk recept »

Gegrilde snoekbaars met opperdoezen en garnalen.

600 gr. Opperdoezen (aard). 4 snoekbaars filets, 125 gr. 20 grote garnalen (rauw) 1 dl. slagroom balsamico azijn olijfolie zout & peperVerwarm de oven voor op 190 graden, hetelucht 170 graden. Snijd 8 rauwe garnalen fijn. Kook de aardappelen ga... bekijk recept »

Op de huid gebakken snoekbaars met zwarte boontjes

4 stukken snoekbaarsfilet van 150 g versgemalen zwarte peper sap van 2 limoenen 1 komkommer 75 g waterkers 25 g cashewnoten, grof gehakt 3 eetlepels rijstolie of zonnebloemolie 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels sesamolie 2 eetlepels gefermenteerde zwa... bekijk recept »

Gegrilleerde Snoekbaars

1 kilo schoongemaakte in vier gelijke stukke verdeelde gefileerde snoekbaars enkelel takjes venkel 3 eetlepels olie peper zout mespunt rozemarijn. Vermeng de olie met het zout en peper en de kruiden en bestrijk hiermee de vis. Leg de vis zo dich... bekijk recept »

Snoekbaars Ovenschotel

1 prei 2 eetl. boter 3 bosuitjes met groen 100 gr. champignons 1 kg. gefileerde snoekbaars dille 2 dl. droge witte wijn 1 bekertje creme fraiche 100 gr. hollandse garnalen cayennepeper De prei snijden en in hete boter fruiten. De bosuitjes in 2 a 3 c... bekijk recept »

Snoekbaars met koolrolletje

4 snoekbaarsfilets (200 g elk, met vel)200 g cantharellen200 g eekhoorntjesbrood2 el olie2 el sojasaus4 blaadjes savooikool (mooie)100 g rondkorrelige rijst (dessertrijst)2 kl truffeltapenade (bokaaltje)1 el peterselie (gehakt)30 g boterpeperzout1. K... bekijk recept »

Op vel gebakken snoekbaars met Maaslandse kruiden

600 gr snoekbaarsfilet met vel 1/2 bloemkool 1 bot waterkers 400 gr aardappelen room peper&zout nootmuskaat Maaslands kruidenzout olijfolie 1. Blancheer de waterkers en hak fijn. Bereid van de aardappelen en klassieke smeuïge puree. Voeg de water... bekijk recept »

Snoekbaars met witloofstoemp en geuzesaus

4 snoekbaarsfilet met vel van elk 150 g 4 stronken witloof 8 bloemige aardappelen 3 dl geuze 2 dl visbouillon 2 dl room 1 fijngesneden sjalot olijfolie boter peper zout1. Bak de snoekbaarsfilets op de velkant in olijfolie en kruid met peper en zo... bekijk recept »

Snoekbaars met pompoenpuree

400 gr snoekbaarsfilet (met vel) 200 gr pompoen 200 gr aardappels 4 el solo, bakken en braden 2 takjes salie 50 ml room peper&zout (pezo)1. Maak de pompoen schoon en snijd hem grof.2. Schil de aarappelen en snijd ze grof.3. Kook alles gedurende ong... bekijk recept »

Champagnerisotto met gebakken snoekbaars

300 g risottorijst600 g snoekbaarsfilet (met vel)400 g scampi's2 sjalotten60 g boter2 dl champagne (of droge schuimwijn)8 dl kippenfond2 el olijfolie2 el bladpeterselie1 plukje saffraandraadjespeperzout1. Pel de scampi's. Snipper de sjalotten. Ha... bekijk recept »

Pagina 1 van 5

Receptenzoeker